Sidor

tisdag 10 september 2013

Téa & Lillans veckodag

Téa och Lillan får dela på dagens inlägg. Glömde nämligen skriva om Téa i lördags/söndags. Vet ju inte om hon är parad eller inte men skriver alltså om henne i dagens inlägg också och nästa söndag så får hon väl ett eget inlägg.

Och då börjar jag väl med Lillan. Jag tror faktiskt att hon är dräktig. Det har idag gått 2 veckor. Jag tjyvkollade hennes tuttar idag fast det egentligen inte ska visa något men jag tyckte att dom visade sig rosa....var ju helt vita tidigare. Så vi får se. Skulle vilja säga att även vikten visar på dräktighet men Lillan är ju matvrak nummer 1 så i hennes fall kan det ju bero på bra aptit också. Förra veckan hade hon ju gått ner 44g, dom har hon gått upp nu och lite till. Hennes vikt idag är 3487g och från förra veckan har hon gått upp med 133g, sammanlagt på dessa 2 veckor har hon gått upp med 89g. Ska bli spännande att väga henne nästa vecka.

Téa då. Det är så jobbigt då jag inte har sett någon parning utan jag bara misstänker att det har skett. OM det har blivit något så är det idag 1 vecka +2 dagar. Hon har börjat äta mer är tidigare för hon är inget matvrak i vanliga fall. Idag väger hon 3104g och har sedan parnignen gått upp med 80g.Om det är så att hon blev parad och det tog sig första gången jag trodde hon löpte så var det 2 veckor igår och då är ökningen 130g. Kollade hennes tuttar också och tycker att även dom har blivit lite rosa i färgen. Syns ju bäst när det är första gången dom ska ha. Jaja....vi får se framöver. Blev hon parad första gången beräknas bebisarna komma den 30 oktober, blev hon parad nu så bör dom komma den 11 november (Darkos födelsedag) Lillan alltså dagen efter om dom har gått lika länge. Jobbigt det blev helt plötsligt.

När jag var och skannade katterna i söndags så var det ju lite tråkigheter som hände när Casper bet Anna-Maria. Jag var lite orolig för hur han skulle bli när han kom hem...om han pinkade...eller om han blev ännu skyggare än vad han är...nu även mot mig fast jag har jobbat så hårt med honom. Men nä...inget kissande någonstans. Och av någon konstig anledning så har han blivit mer kelig mot mig. Kommer självmant när jag ropar på honom. Komma till mig brukar han, inga problem...men jag brukar inte få klappa honom eller borsta honom utan att han försöker sticka. Det gick bra igår och även idag. Även han har ju blivit mycket lugnare mot både Téa och Lillan....ännu en orsak till att jag tror att han har parat båda tjejerna. Eller så är det väl för att han fortfarande är skärrad efter söndagen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck