Sidor

söndag 22 september 2013

Téa 3 veckor

Jag bestämde igår att Téa är dräktig. Men så klart vet jag ju inte hundra. Tittade på tuttarna igår och tyckte dom var väldigt rosa/röda och idag såg jag det mer tydligt. Jag har igen aning om vilket dag hon blev parad när hon gick i löp och i löp gick hon natten till första september. Vet inte hur jag räknade innan då jag trodde att hon i så fall skulle ha runt den 11 november. Men blev hon då parad när hon fick i löp så är det 65 dagar den 5 november. Så det blir till att vaka från ett par dagar tidigare och framåt. det vill säga om hon nu inte är skendräktig. Vilket känns lite avlägset.

Komer ni ihåg när jag trodde Tindra var parad med Casper första gången. Var ju väldigt osäker där från vecka till vecka. Tyckte ju ena veckan att hon hade rosa tuttar och inte den andra. Men framför allt så gick hon ju inte upp i vikt...kanske några enstaka gram under en vecka men mer än så var det ju inte, mest gick hon ju ner hela tiden. Det är en av orsakerna som gör att jag tror Téa ska ha smått. Hon är absolut inget matvrak i vanliga fall men nu äter hon som sjutton...allt.
Idag väger Téa 3265g och när hon gick i löp så vägde hon 3076g. Alltså har hon gått upp med 189g under dessa 3 veckor. Bara från förra söndagen har hon gått upp med 174g.
(kollar jag Lillans vikt om hur mycket hon gick upp vid 3 veckor så var den siffran 138g

Idag blir det lite bilder på en TRÖTT Téa. För hon har blivit väldigt trött denna veckan, sover mestadelen av dagen
















Ett par bilder på en lika trött Lillan :)





Och så fick jag superbra bild på både Cher och Céline idag....






För några dagar sedan var jag uppe i tygaffären här. Hittade ett kuddfodral som jag inte kunde motstå med katter. Och att det sen är britter på gjorde att jag bara "måste" ha. Tog dock bara en då jag tyckte dom var dyra 129:- tror jag det var. Men det är tryck på bägge sidor så när jag får tid och lust ska jag sprätta upp denna och sy om lite så har jag två iallafall :) Skulle vara kul att veta vems katter det är.





Och ok Lisa.....visar mina coola strumpor också.....har köpt 4 par, rosa, röda, blå och svarta :)
Finns att beställa på Cool Stuff




1 kommentar:

  1. Vackra, vackra Tea och vilken fin bild på Celine där man ser hennes mönster

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck