Sidor

onsdag 25 september 2013

Film idag på 11 minuter

Har du tiden och lusten så finns det alltså 11 filmer här på bloggen idag. 1 film på varje kattunge i cirka 1 minut. För ibland spelar det ingen roll hur många bilder man tar, det är alltid något visst med att se på en film. Och jag har alltså tagit bilderna inför veckodagen i morgon på båda kullarna. Får passa på när jag har ljuset med mig. Fast ni som kollar bloggen och hemsidan får vänta på bilderna tills i morgon. Har du Facebook och vill se dom tidigare kan du söka upp mig där och se dom :)

När det gäller Brooke så är det väl rätt så ok känns det som. Hon har ökat med 24g sedan hon kom hem igår. Men jag skulle gärna vilja att hon sket ut några gram. För hon har inte bajsat än. Hon har inte ens försökt så det kan ju inte vara så att hon är förstoppad igen redan. Jag har koll på henne hela tiden och OM det skulle vara så att jag skulle missa att hon sätter sig på lådan så hade jag iallafall sett om det är just hon som har bajsat. För vet. sa att jag inte skulle bli orolig när hon bajsar och det är ljusgrått i bajset för det är kontrastvätskan som kommer ut. Så det är bara att vänta och se. Hon bör ju bajsa under natten, eller iallafall i morgon bitti tycker jag.
Hon tyr sig jättemycket till Lillan och har under natten även sovit vid henne. Och Lillan i sin tur är väldigt mån om Brooke. Lillan har försökt tvätta bort kletet som hon hade från besöket hos vet men fick inte bort det. Så jag fick ta furminatorn och borsta bort det på det viset. Så nu slipper Brooke det obehaget.

Har även ringt till jordbruksverket så nu har jag gjort rätt för mig. Men svaret om jag får dispens lär ju säkert dröja. Hon ville att jag skulle maila och berätta mer ingående om allt och så men förklarade också att hon hade mycket att göra så det kunde ta tid innan hon alltså svarade. Gissar på att Brooke vid den tiden då är hemma hos sin mamma.


1 kommentar:

  1. Brooke och "Panda" är ju bara så fina. Syns så tydligt på film det som inte kommer fram på bilder....

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck