Sidor

söndag 8 september 2013

3 HCM avlarat

Idag har jag varit i Helsingborg där Torkel Falk har HCM-skannat Casper, Téa och Lillan. HCM är alltså koll på hjärtat så det inte är något fel på det.

Hela dagen har varit åt skogen totalt. Ibland kan det bli sådana dagar och då bör man helst hålla sig hemma. Men det kunde jag ju inte idag. Det började redan när jag var iväg och tankade. För första gången sen jag skaffade körkort glömde jag bort tanklocket på taket. Hörde hur något skramlade när jag körde ut på Nissastigen och när jag tittar i backspegeln ser jag hur det åker iväg. Det var bara att svänga in på macken igen, parkera och hämta locket. Väl hemma så dröjde det inte länge förrän Benny ringde och frågade om jag hade koll på att det var storbrand och varningar i Helsingborg. Var tvungen att kolla men branden var nere vid hamnen och det var cirka 12km dit från vet. så jag tyckte det var ok att åka.

Igår så hade jag ju besök av Brians nya familj. Dom kom från Halmstadhållet och berättade att vägen var avstäng och när jag kollade vägverket så var det en omväg för mig på 5 mil. Så jag åkte tidigare för att hinna, hade ju inte koll på var jag hamnade riktigt. Efter bara 2 mil när jag satt och funderade på vad som mer kunde gå fel kom jag bara på en sak....att jag hade glömt pengarna hemma. Kollade snabbt i plånboken....och javisst var det så. Bara att vända tillbaka och hämta alltså. Tur jag åkte i tid. Där vägen skulle vara avstängd var den inte det och vägverket hade inte uppdaterat sin hemsida. Så jag kom till Helsingborg 1½ timme tidigare än jag skulle.

Först upp på bordet var Casper. Han hade blivit något lugn då vi satt och väntade och jag tyckte det var lika bra att börja med honom. Det gick rätt så bra, jag höll lite i baktassarna och Anna-Maria som har hand om tidsbeställningarna hade tag om framtassarna.. Allting gick bra som sagt tills hon började rabbla upp siffrorna. Då fick Casper ett spel. Och utan förvarning försökte han slita sig loss men hon släppte inte så bet han Anna-Maria. Och han bet illa, riktigt illa. Hennes övre del av högerarmen har 4 stora hemska djupa hål efter Caspers tänder och så även framsidan av handen och ett stort rivmärke på insidan av handleden. Jag blev så klart livrädd. Inte bara för såret som hon fick utan även för att Casper hade skadat sig i flykten från bordet, det såg inget vidare ut det heller. Och samtidigt var jag livrädd för Casper för att han kanske skulle bita mig när jag lockade på honom. Samtidigt så skämdes jag som bara den, men detta kunde jag ju inte förutse. Det slutade med att han fick en lugnande spruta för det var 2 siffror kvar att kolla. Och Anna-Maria slutade nog för dagen. Tråkigt nog kommer hon aldrig att glömma Casper.
Sen var det dax för Lillan och Téa, båda tjejerna var hur lugna som helst och Lillan till och med spexade i vanlig ordning. Och som pricken över i:et så kissade Casper i transporten 1 mil innan vi kom hem. Luktar fertil hane så det smäller om honom. Men jag vill inte bada han för jag tycker han har blivit utsatt för tillräckligt med stress idag. Så han får helt enkelt tvätta sig själv så försöker jag bada honom i veckan som kommer.

Vad svaret blev på HCM-skanningen? Jodå, alla mina 3 kizzar hade finfina hjärtan vilket känns underbart. Alltså är dom HCM neg






4 kommentarer:

  1. Grattis vad härligt!!!! Synd på Caspers utfall och Anna-Marias arm bara :-(

    SvaraRadera
  2. Stackars Casper, och vilken dag du hr haft Lotta!

    SvaraRadera
  3. Då har du avverkat fredag d 13:e i alla fall m råge. Och för kissarnas del gick det ju alldeles lysande!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck