Sidor

tisdag 3 september 2013

Lillan 1 vecka

Oj vad det kändes konstigt med rubriken idag. Lillan 1 vecka. Alltså 1 vecka sedan jag såg en parning. Och jag såg bara den. Om dom parades mer vet jag inte. Och om hon är dräktig vet jag ju så klart inte heller...återstår att se. Men i vanlig ordning så skriver jag ju ner hennes veckodagar, mest för min egna skull. Hon har gått ner mycket sedan jag vägde henne i fredags...med hela 141g. Fast i det hela så har hon gått ner 44 g på 1 vecka. Hennes vikt idag är 3354g

Har skrivit tidigare att jag trodde att Téa var parad. Det var hon inte. Hon gick nämligen in i löp natten mellan lördag och söndag. Hon har ju gått ihop med Casper sedan dess men jag har inte sett någon parning. Trots att Téa fjäskar och ålar sig för Casper allt vad hon kan. Jag har sett att han har försökt men hon lägger sig på rygg och då tröttnar han. Men jag misstänker att det har blivit en parning under dagen när jag har vrit ute. Får se om det blir något. Hennes vikt idag är iallafall 3076g.

Det har tyvärr inte blivit något mellan Casper och Randie. Hon är ur löp och väldigt stressad. Hon har inte ätit något sedan hon kom och jag vet inte hur det påverkar henne så hon får åka hem idag. Igår när jag pratade med hennes matte så tyckte jag att hon kunde stanna ett par tre dagar till. För jag fick fram henne igår även om hon inte gillar läget. Men så mycket mer än så är det inte. Hon bara stirrar ilsket på mig och hennes ögon säger...-Jag vill hem NU!!!!

I morse så fick bebisarna en låda. Brukar ha en sådan här hemma till dom. Märker när dom börjar bita på varandra att det är dax att dom får något annat att bita i, jag tror att det kliar i deras tänder. Och det tog inte många sekunder förrän Panda och Céline började bita och ha sig....det gillade dom. Grabbarna låg och sov i vanlig ordning även om Colin var framme en kort runda. Och igår kväll så ramlade den första kattungen ner från soffan. Som jag misstänkte så blev det Céline med tanke på hur nyfiken och orädd hon är. Hon hann inte mer än att ramla ner förrän hon sprang runt till framsidan av soffan och klättrade upp igen.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck