Sidor

lördag 14 september 2013

Mamma-Pappa-Barn

Det har varit en jobbig dag idag. Mina små grå har fått jobba för högtryck då jag har tänkt en massa och tagit en hel del beslut. Ett av dom gäller Casper. Jag har nu bestämt att jag inte lånar ut honom till fler honor. Inte för tillfället. Han är osäker på sig själv och honan som jag hade hemma nu senast och fick skicka hem igår slutade med slagsmål...och ingen parning. Han är inte bara skygg för nya människor...han gillar inte heller nya katter och är det en katta som är dominant så blir han bara förbannad...han gillar inte att dom fräser på honom.
Så på måndag kommer jag att beställa tid åt honom för chipkastrering så att han får biffa på sig och för att jag ska jobba vidare med honom. Så att han blir mer säker på sig sig och sin ställning. Om det visar sig att Téa inte är dräktig nu får jag ta ställning till vad jag ska göra. Men som jag känner nu så vill jag inte låna någon annan hane utan då får hon gå och vänta in Casper när chippet går ur honom.

Nästa år kommer jag inte att ha några kullar, ska ta en paus. Istället ska jag satsa på att ställa Téa och Lillan och försöka se om dom kan få lite titlar. Kommer att föra över dom till Benny som får vara med i Sverak då vi i WCF tyvärr inte har så många utställningar. Vill dessutom visa upp dom för andra uppfödare och utställare som har britter. Fler beslut har tagits men en del av dom återkommer jag med senare.

Jajustdet!!!! Mamma-pappa-barn. Fast pappan har visst blivit en stor baby. Jag låter honom vara. Jamie protesterar ju inte. Och så länge alla mår bra...då mår jag bra. Suddig bild men jag var tvungen att vara snabb innan Jamie reste på sig för att tala om att hon ville ha mat.


1 kommentar:

  1. Lille plutten. Han är inte den kaxigaste av katter inte...

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck