Sidor

onsdag 4 september 2013

Rovdjur

Det är vad jag har hemma så man får passa sig när man kommer och hälsar på mig. Hur jag vet det?
Jo, när jag lagade middag så var Jamie framme och den enda som var vaken och då fick hon så klart köttfärs. Lite förvånad blev jag när hon gick ifrån och lämnade en liten bit. Så jag tog den biten och slängde den. Och så hör jag då Jamie i hallen locka på bebisarna. Så kommer hon tillbaka till köket med bebisarna som en svans efter sig och stannar till där köttfärsen var.
-Va!!! Ingen köttfärs. Vem har snott den, mina ungar skulle ju äta resten. Få hit mer köttfärs och det omedelbart bums!!
Det var bara att ta fram mer och dela ut till dom små. Och gissa om det smaskades. Nu kom rovdjuret i dom och det var ingen av dom som fick ta den andres bit. Det morrades och slogs ut med tassarna. Så jag fick ta fram mer och jag matade också. Men fick minsann vara rädd om mina fingrar. Dom har ju ingen koll på vad som är vad än. Och jag kan lova att det gör så fruktansvärt ont när dom tar sina tänder i ett finger. Jag gissar på att det blir racerbajs på dom imorgon.

Igår kväll när vi gick och la oss så var det 4 bebisar uppe i soffan. Jag hade gett upp. Jag hinner inte plocka ner dom förrän dom är uppe igen. Dom leker där, dom sover där. Och dom tog sig ner själva också för det var ingen där när jag var uppe inatt. Och idag när jag kom in i gästrummet så hade Cary lagt beslag på sängen. Det ser så pluttigt ut när lilla han ligger i en för honom jättesäng. Var givetvis tvungen att ta fram kameran och klickandet av den väckte honom givetvis. Men han somnade vidare när jag hade tagit korten och han ligger här än. Det är så man inte vill göra annat än att krypa upp vid honom och bara gosa.

Har varit uppe hos mamma och tagit bilder idag i vanlig ordning inför morgondagen. Är ju där och kikar till dom mer eller mindre varje dag men jag har inte med mig kameran, glömmer helt enkelt av den. Och lite tråkigt är det ju för jag bloggar inte lika mycket om dom, men så ser jag ju inte dom hela dagarna heller så jag vet inte vad som händer. Idag fick jag bland annat veta att dom klättrar uppför mammas byxben när det är matdax. Ska bli spännande att väga dom i morgon. Så klart fuskar vi och lägger ut en bild på varje bebis idag och så 3 filmer på Burt & Brian. Fast vi börjar med bilder på Cary som har hittat sitt paradis :)






Busbilder på Burt & Brian


















2 kommentarer:

  1. Oh så avis på dina rovdjur!!! Inga tecken på såna planer här inte ... SUCK! De vilda rovdjuren som stryker omkring hos oss är inte så kul som du sett i min blogg. Tack för alla goa kommentarer!!! Kram!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck