Sidor

torsdag 26 september 2013

Brooke...inte så bra

När det gäller Brooke så vet jag inte om hon kommer att klara sig. Först sent igår kväll så bajsade hon för första gången. Och tyvärr blev det så att det fastnade i rumpan igen. Jag tycker ju inte själv att det var hårt men jag tror att ändtarmsmuskeln inte funkar så bra med att få ut det riktigt. Så jag fick ta bort det. Jag gav henne messmör igen och lite mer än tidigare på kvällen. Så under natten så bajsade hon igen. Visserligen så fastnade det inte i rumpan på henne då och det var inte mycket som kom. Trodde hon skulle bli lös i magen av smöret men har fortfarande inte blivit det i skrivande stund.

Så i morse ringde jag Jönköping för att höra med dom. Och det finns inte så mycket mer som dom kan göra. Att op. en sån liten innebär en stor risk och då dom inte vet varför det är så är det svårt också att dom då ska behöva gissa sig till vad dom ska göra. det enda vore i så fall att hon skulle bli inlagd kanske ett dygn i veckan eller nåt för att dom skulle rensa hennes mage och det känns inte aktuellt. Dom tyckte att jag skulle ge det 1 vecka och se om det blir bättre. Om inte så är det nog tyvärr så att jag måste låta henne somna in. För hon kan ju inte ha det så resten av sitt liv. Jag kan inte se att hon har ont i magen idag och hon har under dagen blivit piggare och piggare. Och fortfarande har hon bara bajsat små kulor. Dock har ingen av dom fastnat under dagen igen. Så...så länge som hon inte verkar sjuk av allt detta och det funkar kanske som under dagen så kommer jag att försöka så länge det går. Kanske det vänder rätt som det är. Och nu kommer jag inte att skriva mer om detta för det är väl tjatigt för er att läsa om samma sak hela tiden. Men nu vet ni läget.
Filmade henne idag igen nu när hon är piggare och tog även lite nya bilder på henne













Brooke är väldigt bundis med Cher.....man kan nästan tro att dom har slagit ihop sig på grund av färgen. Jag fick en bild på dom tillsammans när dom äter och så kom Lillan. Så jag fick en bild med alla mina 3 smoketjejer som jag har hemma.




För en liten stund sedan. dåligt ljus på bilderna men det är lite mörkt i vardagsrummet








Skrev ju igår att jag tog kontakt med jordbruksverket och att hon inte riktigt hade tid. Fick besked på posten redan idag då hon lämnade över till en annan. Ni kan själva se vad dom skrev. Så det är alltså ok att jag har Brooke hos mig



1 kommentar:

  1. Hej Lotta, håber virkelig Brooke snart får det bedre! Jeg ville foreslå hun fik kun våd foder, vand er vel ekstra nødvendigt med en kat, som har tendens til at få forstoppelse. Jeg vil gerne ringe til min danske dyrlæge og spørge hende, hun er fantastisk. Det er kun hvis du er interesseret i at høre en "second opinion". Dyrlægen har også en facebook side, har sendt dig et link på fb. Alt det bedste tanker sendt til dig, Gitte

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck