Sidor

tisdag 24 september 2013

Lillan 4 veckor

Hon äter och hon äter...och sen så äter hon lite till!!! Jag gillar verkligen när mina katter vill äta och som ni vet så har ju Lillan alltid varit ett matvrak. Men nu....NU vet jag inte om jag behöver oroa mig. Tittar jag tillbaka på dom andra tjejerna så har ingen av dom gått upp så mycket under vecka 4. Inte ens när dom har fått 5-6 bebisar. Var lite så jag funderade på om hon har gått längre men det kan hon ju inte för hon har inte varit i löp och Casper har inte visat minsta intresse av henne förrän hon gick i löp.

Hur som helst. Jag tycker hon har fått en liten bebiskula, den är liksom lite överallt på henne. Trött är hon så hennes enda sysselsättning nu är alltså att äta och sova. Eller näääää...hon får sina ryck ibland och springer runt som en galning. Men hon orkar inte alls lika mycket som tidigare. Idag tog jag kort på hennes ena tutte. Efter att jag lyckades få fram den och få till kameran så skulle hon ju så klart flytta på sig så bilden blev lite suddig. Men visste ser det ut som en hallontutte? Vikten på Lillan idag är 3752g och hon har under veckan gått upp med fantastiska 216g!! Sammanlagt blir det under 4 veckor 354g Bilderna är tagna i morse. Det är taskig färg på dom men ajg har inte använt blixten utan bara lampbelysningen. Endast bilden på tutten är tagen med blixt.











Téa lika trött hon...även hon äter som bara den.





Blivande mammor




Casper har en härlig stil och han ska alltid vara med när jag bäddar. Vägde honom idag och nu har han passerat 5 kilo, idag väger han nämligen 5016g :)












Bebisarna är helt utslagna efter morgonens bus och ligger och sover lite här och var....men just i morse låg dom inom räckhåll för att alla skulle hamna på samma bild :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck