Sidor

tisdag 17 september 2013

Lillan 3 veckor

Lillan 3 veckor idag då...tror jag. Tycker tuttarna ser lika ut som förra veckan. Inbillar mig att jag ser en liten liten bula, men hon kan ju lika gärna vara lite småtjock. Äter gör hon ju som att hon aldrig har sett mat tidigare...men...det har hon ju alltid gjort. Så, jag vet fortfarande inte om hon ska ha bebbar eller inte...återstår att se. OM jag ska gissa idag så tror jag det finns något i magen.

Téa då. Njaaaaa, jag vet inte. Därav orsaken att jag inte bloggade om henne i söndags. För jag är osäker. Men OM så borde hon ju vara 1 vecka senare än Lillan, alltså 2 veckor idag. Förra veckan tyckte jag att jag såg hallontuttar...idag tycker jag inte det. Dessutom så är hennes tuttar jättesvåra att hitta alls...det är mycket päls som döljer dom. Så jag tror iallafall inte att hon är 3 veckor som Lillan som jag trodde förra veckan...om hon nu alls ska. För hur det n är så äter hon mer än tidigare, vilket givetvis gör mig glad men även förbryllad.

Lillan tränar iallafall på att hur det kan vara att ha bebisar...men det har hon ju gjort hela tiden. Den dagen hon själv blir mamma tror jag att hon kommer att bli en superduktig mamma.
Vikten på Lillan idag är 3117g och under veckan har hon gått upp med 49g, sammanlagt nu 138g
OM Téa har gått 2 veckor så kan det stämma med hennes vikt. Idag väger hon 3117g och har under veckan gått upp med 13g. MEN...jag tjyvvägde henne i söndags och då vägde hon 3091 och hade alltså gått ner så som mina tidigare har gjort den första veckan dom har väntat. Sammanlagt har hon iallafall gått upp med 41g

Tjock eller bebiskula...har faktiskt inte en aning






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck