Sidor

torsdag 12 september 2013

Jamies bebisar 6 veckor

Om jag tyckte lite igår att Tindras bebisar var livliga så ska vi inte ens prata om dessa. Det blir mycket fotograferande. Och medan man håller på att fota en så hinner 2 eller 3 somna. Andra har full sprutt i benen och nästan omöjliga att fota. Att fota Cris och Casper är nästintill omöjligt. Dom kisar vid mycket ljus och så Cris som är trött och sover mest hela tiden. När det gäller Casper så var jag tvungen att sänka på ljusnivån och det syns på bilderna som blev dassiga. Men det är inget att göra åt. Dom som är lättast att fota är tjejerna och Cary. Och det blev mest bilder på Cary idag.

Även här händer det ju mycket på en vecka. Ögonfärgen ändras mer och mer. Dom är inte lika "tjocka" om magen, men så hinner dom ju inte lägga på sig så mycket heller för dom springer av det lika fort. Dom är inte ofta vid mjölkbaren nu och jag har haft koll lite extra på Jamie så hon inte får mjölkstockning då hon har lätt till att få det. Och i förrgår kom det. Fast det blev bra tills igår eftermiddag. Nackdelen nu är ju att hon är helt oljig i pälsen på magen och lite runtom.
Nu så är Cary också tingad av dessa bebisar och det är bara Cris, Colin och Casper som är kvar.
Det blev en del bilder som ni ser på hemsidan och här i bloggen kommer även en film på pappa Casper som leker i en av prasseltunnlarna

Veckans vikter och viktuppgång är
Cher 576g +126g
Céline 636g +91g
Cris 649g +153g
Colin 624g +132g
Cary 677g +151g
Casper 629g +144g

Cher




Céline




Cris




Colin




Cary




Casper




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck