Sidor

söndag 1 september 2013

CH S*Kentuckygårdens Duchesse

Eller Randie som hon kallas för av husse och matte kom idag till Casper. Det gick väl kanske inte så bra, hon var lite stressad över den nya miljön som hon hamnade i och har tyvärr legat under sängen under hela eftermiddagen. Försökte locka fram henne både själv och med Casper men nädå, hon ville inte alls och blev om möjligt ännu mer intryckt i hörnet vilket fick Casper att reagera som så att han blev arg, reste ragg och hulkade sig. Hulkandet har ju jag kommit på är hans sätt att visa rädsla och frustration. Jag tror att det är som så att hon har gått av sig i löpet och kommer att få vara här inne själv till i morgon så får vi se om hon har slappnat av något. Har kollat på webbkameran men hon har inte varit framme när hon varit själv i rummet heller. Går ju ingen nöd på henne, här finns toa, vatten, blötmat och torrisar. Hon behöver bara slappna av lite.Hennes första parning också så hon vet liksom inte vad som händer.

Bebisarna har börjat leka med saker mer och mer nu, dom klättrar även i gymmet. Mest är det väl Céline som är aktiv, hon är också den som är mest vaken...och den som är mest i matskålen. Cher, eller Panda som hon kommer att kallas leker väldigt bra ihop med Céline och det är ofta dom två som busar ihop. Och så Lillan som ska lägga sig i. Speciellt upphetsad till lek blir Lillan när Céline springer runt med svansen i vädret som en liten antenn som söker mottagning, men det ända som hon drar till sig är alltså Lillan. Nu får både jag och Benny oss goda skratt när dom busar omkring och springer. Och så kommer det små kutter från dom...låter så härligt. Dom har också börjat äta torrisar vilket jag tycker är bra.

Förresten, jag glömde skriva igår. Vägde ju lite i fredags bara för att kolla just Lillans vikt, ni vet...löp och så. Trodde att hon hade gått ner men hon har faktiskt gått upp på 4 dagar med 97g. Och nu så har hon gått om sin mamma i vikt. Lillan vägde (i fredags alltså) 3495g och Jamie vägde 3469g. Även Téa har gått upp nu när Casper och Lillan varit innestängda och hon har haft lugn och ro, hon har nu passerat 3 kilo och väger 3024g, en ökning med 50g på 4 dagar...superbra. Och så Casper då. Han verkar äta mer när han parar och istället som man läser att hanarna brukar gå ner i vikt när dom har hona på parning så har Casper gått upp med 113g på dessa dagar. Nu är han snart 5 kilo, vågen visade 4955g. Hans kinder har ju kommit tillbaka också :)

På dom 2 bilderna som är i bloggen idag kan du se Caspers dambesök. Kommer också lite filmer på tjejerna idag...grabbarna äter eller sover :)

CH S*Kentuckygårdens Duchesse  (Randie) 



1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck