Sidor

lördag 7 september 2013

Kattpyssel

Dom flesta av er vet väl nu att jag gillar att pyssla och ha mig. Allt från inne i mitt hem till ute i trädgården...och så alla projekt jag har när det gäller vad jag vill göra till katterna. Och nu har jag fått gjort hyllan till katterna som jag har planerat hur länge som helst. Fast jag själv har inte satt upp den...finns liksom ingen chans till det för själva hyllan är tung och dessutom så är det ett jobb där man håller händerna/armarna högt för att skruva och ha sig...så Benny fick ta det. Men nu är den uppe. Det är alltså en hylla som är 170*60 Den är ovanför sängen i gästrummet och ett tillhåll för katterna. Som hittade dit utan att jag visade vägen. Ska bara måla hörnet på listen där jag har sågat.

Igår så blev jag också klar med min rabatt. Och jag är supernöjd trots att det ser lite ledsamt ut där nu. Har ju även delat på vissa blommor och sen har jag satt frön, bland annat akleja som jag har beställt och på dom platserna ser det ju tomt ut. Faktiskt så beställde jag frön på stockros också...även dom är i jorden. Och regnbågslupiner...tycker ju lupiner är så vackra också. Men jag vet ju vad som kommer där till nästa år...ser framemot det. Har även tagit bort alla grenar i häcken som hängde ner i backen. Kommer ju inte åt att klippa gräset. På våren är det ju vackra vita blommor på men nu när det är bär så är det jättetungt. Och jag tycker nog att det är mycket mer än förra året. Och satt ner tegelstenarna där dom ska vara.


Lite material och hur det såg ut innan





Och här är slutresultatet









Casper gillar att ligga på mellanlandningen också







Fick någon bra bild på Cher och Céline, likaså Téa och Lillan











Jag fullkomligt älskar mina rosor. Kan bara stå och titta på dom och dra in doften av dom....luktar så gott




Så här tragiskt ser det ut i rabatten nu. Det vita är perklit som man lägger ett tunt lager över aklejafrön och en andra frön. 






Vindruvor har jag också satt. Får se om det blir något av dom.





Denna bilden får avsluta rabatten för detta åren. Kommer att ta en från samma vinkel nästa år. OM jag kommer ihåg det och var just denna bilden är




För 2-3 år sedan köpte jag dessa stenkatter. Dom har tidigare stått i en hylla inomhus. Men dom är ju sten och passar alldeles utmärkt här ute. Observera mina förstagångs självodlade tagetes i bakgrunden....kommer jag att göra nästa år också...var ju lätt och roligt att se resultatet :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck