Sidor

torsdag 5 september 2013

Jamies bebisar 5 veckor

Ångestattack!!!!!! Vet ni hur det är? Man går och letar efter något men hittar det inte. Man vet att saken ska finnas där...och så går man och letar igen...femtioelva gånger och ändå hittar man det inte. Man börjar kallsvettas och är det något alldeles extra man letar efter så kan man få en gråtattack på två röda sekunder. Detta hände mig i morse. Det var dax för bebisarnas morgonrutiner och idag bestämde jag mig för att fota dom direkt efter att dom var klara så att dom inte hann skita ner sig inför fotograferingen. För skita ner sig...se det kan dom.

Jag tog först dom som var vakna, Cris och Céline låg och sov någonstans. Efter många om och men där dagens fotografering mer eller mindre gick åt skogen...ni vet, dom är "All over the place" så var det dax för Cris och Céline. Cris var en trött gosse idag men jag fick någon bra bild på honom. Och så var det Céline. Och jag kunde för allt i världen inte hitta henne någonstans. Jag till och med tittade utanför för jag fick för mig att hon kanske smet när Benny gick till jobbet. Men nääääää, ingen Céline. Och så gick jag igenom allt igen och igen....fortfarande hittade jag henne inte...och här kom gråtattacken. Jisses VAR är ungen??!!?? Ut och ta på mig skorna för att kolla ute och bara av en ren slump fick jag se henne. Hon hade krypit in i Bennys jobbarsko och där låg hon och sov alldeles förträffligt bra...gillade inte alls att jag började plocka med henne...och ville inte vara med på bild heller. Efter fotograferingen med henne var jag totalt slut.

Dom har börjat hitta sina egna platser här nu. Av och till ligger alla i hallen under klösen och sover. Men när det börjar bli natta så ser man dom klättra upp lite här och var för att sova. Colin sover uppe på soffan i den ena en den och Céline i den andra. Cary hittade ju sitt paradis igår i sängen, Cher ligger i en av bäddarna och Cris sover under den stora klösen. Casper somnar där han är, gärna i maten.

Har filmat dom lite idag förutom bilderna som finns på hemsidan.. Men ingen film på Cris för han somnade igen och nu ville jag inte väcka honom. Kommer ni ihåg när jag skrev att Cary kommer ikapp med vikten bara han får i sig mat......denna veckan "leder" han viktkurvan. Dagens vikter och veckans viktuppgång är
Cher 450g +73g
Céline 545g +118g
Cris 496g +67g
Colin 492g +88g
Cary 526g +146g
Casper 485g +100g

Cher




Céline




Cris




Colin




Cary




Casper





Och en extra bild på Casper där han leker utställningshund :)




2 kommentarer:

  1. Hua dj katter.. och du letade bara en liten stund. Tänk när vi letade efter Totsi.. Då var jag färdig för psyket på Falbyggden.... Bennys sko. Somnade väl av ångorna ;)

    SvaraRadera
  2. Visst, man får hjärtstillestånd när en fattas ... händer de stora oxo ...

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck