Sidor

söndag 4 juli 2010

Utställning dag 2

Idag så var ju inte Milla med....hon var bara med som sällskapskatt. Tänkte först lämna henne i hotellrummet men tyckte inte riktigt om att hon skulle vara ensam hela dagen. Kety absade båda sina katter, Ami strilade ner rummet och Holly bara rymde ju så hon åkte hem efter utställningen igår. Ellen fick inget cert idag heller, även idag ex, no cert. Och detta var hennes sista utställning. Eddie och Igor var bara anmälda igår då dom håller på att flytta och inte kunde vara med i 2 dagar. inte heller Bella var med idag, och igår var det hennes sista utställning.

Cameron Diaz fick sitt första CAGCIB
Enrique Iglesias fick sitt andra CACIB, 2 kvar till IC
Humphrey Bogart fick sitt andra CAC och idag blev han Bäst I Ras och Nominerad
Eva fick sitt andra CACIB
Fjodor fick sitt tredje CACIB. Nästa utställning kan han bli Internationell om vi har tur. Fjodor blev idag också nominerad och Bästa hane korthår, blev utslagen av en söt smal sak :-)
Och idag så var vi också med för första gången i en WCF-ring. Är inte så haj på det än, men det var 27-28 katter anmälda....alla raster. Av dessa katter så går en domare och väljer ut dom 10 som är hans/hennes bästa katter. Och sen när valet är klart så plockar domaren fram varje katt och berättar om rasen, och varför just den katt på på den platsen. Dom går från 10 och neråt. Jag anmälde Fjodor och Eva, Cameron Diaz var anmäld och Humphrey Bogart. Och i denna ringen med dom 10 bästa katterna så var 3 av mina med :-) Fjodor kom på plats 8, motiveringen var att han fortfarande inte är fullvuxen. Humphrey kom som nummer 6, och Cameron kom som nummer 4. Det var rätt så kul, men samtidigt lite jobbigt då det drog ut på tiden.
Jag har säkert glömt att skriva ner hälften av alla resultat, men allt kommer ut på hemsidan när jag vet säkert. Det blev inte så många bilder tagna då det är så svårt när lokalen hade dåligt ljus, och på söndagen tog jag inte mer än 3-4 bilder
Ett stort grattis till Nicole också med hennes hona, det gick superbra idag då "Molly blev nominerad. Molly är en av honorna som Fjodor har en parnign på :-)

Ett par bilder från kvällens middag med utställare och domare som bodde där jag bodde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck