Sidor

onsdag 21 juli 2010

Besök från Åland

har vi haft idag. En uppfödare kom för att titta på Jane :-) Har varit supertrevligt, synd att dom inte bor lite närmare. Dom åkte ju klockan 6 imorse och var här vid 15-tiden. Strax efter 18-tiden åkte dom till Gislaved för att ta in på hotellet och vila....upp tidigt imorgon bitti för att åka hela vägen hem igen.
Själv så har jag inte gjort så mycket.....har liksom inte haft ro till något. Dessutom så har jag ramlat idag igen, vilket har resulterat i att jag har riktigt ont i min vänstra handled. Var iväg innan och körde hem mamma så hon kunde vattna sina blommor då hon nu inte har varit hemma på 1 vecka.....hon är hemma hos brorsan John och Malin som sitter i Turkiet och gottar sig. Hur som helst.....jag kunde inte hålla i ratten och svänga med vänsterhanden och det var lite jobbigt. Jaja....det blir nog bra, om det inte blir det så blir det att åka till läkaren och eventuellt röntgen.....fast inte förrän tidigast på fredag....hinner inte innan dess :-)
Har tagit lite bilder idag. Först ut kommer Jane som då hade besök. Den andra bilden visar när hon ligger och vilar middag :-)


Eva hjälpte mig imorse när jag packade lite smågrejor


Fjodor är supernöjd med sin nya plats som han kom på idag :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck