Sidor

måndag 5 juli 2010

Eva & Milla löper

Ja, så kan det gå när man är på utställning.......hormonerna triggas igång av alla lukter och ljud från kanske fertila hanar. I och med att dom kom i löp fick Fjodor....stackaren....sova innestängd på toan. Men det var ju bara 2 nätter, och det klarade han bra. Både Milla och Eva visade tecken på det i fredags kväll, och på lördagen och söndagen visade Eva mer än Milla. Idag så kan man tro att det bara är Eva så som hon kråmar sig. Ska försöka få tag på Anneli under dagen.


Imorse så har jag grejat med bebisarna. Jisses vad jag har saknat dom. Och vad dom växer bara på dessa dagar. I fredags förmiddag innan jag åkte så var dom ju fortfarande lite vingliga....igår kväll så var dom hur stadiga som helt. Imorse så sprang dom runt och lekte. Och jag satt med dom på golvet. Har ju inte haft mina rutiner med dom dessa dagar så jag var tvungen att få bort allt skräp runt ögon och näsa. Trodde det skulle bli vilda protester, men dom började spinna istället. Och medan jag höll på med en av dom så såg jag 2 som gick till lådan själva för att uträtta sina behov...både 1:an och 2:an. Städade hos dom imorse också, och gav dom plats i hela rummet. Trodde att jag kanske skulle hitta blöta fläckar av kiss, eller kanske till och med bajs någonstans, men gjorde inte det. Så superduktiga är dom. Just nu springer dom runt här så jag får allt lov att sitta helt stilla på stolen så jag inte kör på dom.


Hade planer på att sätta ut alla bilderna idag, men jag orkar inte. Är ju alltid så trött efter en sådan här intensiv helg, bilderna kommer istället någon dag under veckan när jag orkar. Imorgon har jag ju fotografering av bebisarna :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck