Sidor

lördag 3 juli 2010

BIS-katter

Idag var det då utställning i Båstad dag 1, och det var en tysk utställning, vilket gjorde att flera av katterna från min uppfödning kunde få sin titel Internationell Champion :-) Så även min Milla som nu då också är IC....så jättekul. Det var hennes sista utställning för hon gillar det inte alls, och hon ska slippa vara med i fortsättningen. Resten av mina katter då........Eva CACIB vilket är hennes första. Fjodor CACIB hans andra. Ellen fick inget cert utan bara ex, no cert. Hade ju egentligen inte trott annat heller nu när det gäller dom högre certen och domarna är mer "hårda" Och jag vet ju att Ellen har ett stop och en massa annat. Men den största nackdelen är att hon är så liten. Britterna hade 2 domare, och den domaren som hade silverkatterna nominerade ingen britt alls. Men det gjorde inte så mycket, huvudsaken var att dom fick sina cert.
Och så här gick det för dom andra katterna från min uppfödning
Clint Eastwood blev Internationell Champion, han blev nominerad och Best In Show. Härlig avslutning för honom som ska kastreras på tisdag. Ami har gått långt på varje utställning som han har varit på, så detta var extra kul.



Cameron Diaz blev Internationell Champion, även hon blev nominerad och BIS. Dessutom så fick hon ett specialpris, Domarens Älskling.


Domaren ger Mia priset Judges Darling, och pratar en massa gott om henne



Holly Marie Combs fick sitt första CAC. Inte lätt med henne denna dagen. Många lukter som gjorde att hon triggades igång till löp som resulterade i rymningar ur utställningsburen, och en massa morrande....även på sin matte.



Enrique Iglesias fick sitt första CACIB, 3 kvar till IC
Eddie Murhpy blev Internationell Champion
Igor Stravinskij EX1
Belinda Carlisle blev Internationell Champion, och hon fick också Bästa I Färg
Humphrey Bogart fick sitt första CAC
 
Lördagen var helt underbar med ett väder i Båstad som inte kunde varit bättre. Tyvärr var jag alldeles för trött för att efter middagen på kvällen ta mig ner till stranden, så något dopp blev det inte. Här bodde jag och mina katter. Det var så skönt och svalt i rummet. Fjodor låg skönt i sängen när jag fotade medan dom andra gick runt och nosade eller sov under sängen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck