Sidor

söndag 25 juli 2010

D-kullen 2 år

Idag vill jag gratta G-kullen som fyller 2 år....redan. Det är Dina, David, Demi, och Denise :-) Jisses vad tiden går fort :-)
Idag har jag haft besök igen.....eller rättare sagt Julia har haft besök. Det känns så bra och kul att Per & Barbro kommer hit och följer hennes utveckling........dom får ju liksom vara med mer under hennes "barndom" Förutom deras besök har det varit lugnt....jag har gått och småpackat lite, plockat ur lådor med sådant som vi ändå inte använder. Lika bra att börja i tid, för jag är ju sådan att jag ska packa allting först när det är rent. Och idag har det mest handlat om alla besticken, vilket är det tråkigaste att packa då det är så smått och jobbigt att diska upp och sedan torka. Men nu är det nästan klart.....lite kvar som jag ska ta efter bloggen.
Bebisarna har nog tyckt att det är roligt för dom har varit med mig i köket hela tiden förutom när dom har sovit. Man får kolla vart man sätter fötterna. Och dom har redan kommit på att man kan klättra uppför byxbenen.
Det var ju inte så längesedan som jag rensade deras öron, men jag såg innan att det behövdes igen så det ska jag göra imorgon bitti när det är ljust och jag ser bättre. Ska också klippa deras klor igen. Behövs egentligen inte, men jag gör det iallafall för att dom ska vänja sig.
Jamie har blivit mycket bättre i ögonen, men hon är fortfarande gul :-) Ikväll innan jag sätter i salvan ska jag stryka på ett tunt lager med vaselin och hoppas på att det blir lite bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck