Sidor

torsdag 29 juli 2010

E-kullen 2 år




Grattis, grattis, GRATTIS till E-kullen som alltså idag blir 2 år. Mamma Milla & pappa Lancelot kan vara stolta, deras bebbar har blivit stora och fina. Här har vi firat med lite extra gott som katterna är överförtjusta i....grillad kyckling :-) Även bebisarna har smakat för första gången, och det var något som dom gillade.
Och igår kväll så fick bebisarna mjukost för första gången. Har inte haft tillgång till den innan då den osten bara finns att köpa i en viss affär, och den finns i Gislaved där jag inte har varit på evigheter. Förrän igår då. Och som alla andra bebisar här så blev dom helt galna i osten :-) Annars så har dom tagit det rätt så lugnt idag, mest lekt tafatt fram och tillbaka här inne och på altanen. Dom har varit ute i rastgården, men bara ett par minuter åt gången då det har regnat här hela dagen.
Jag har fortsatt att forma och fila på forumet idag....och jag har fått ihop det :-) Lite finslipning kvar innan den kommer att länkas till. Den som är nyfiken får ge sig till tåls en liten stund till :-) Och så har jag fått ett par fina kort på Suzie....och ett på Milla. Försöker fota och sparar nu dom stora filerna för jag vill göra nya förstoringar på dom innan flytten :-)
Milla
Suzie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck