Sidor

fredag 9 juli 2010

Fjodor läcker

Han har alltså börjat strila. Han gjorde det några gånger ute i rastgården innan, men nu efter utställningen så har jag kommit på honom flera gånger. Så nu ska jag skaffa honom trosskydd. Jag har en beskrivning i en av mina tidningar hur en annan uppfödare gör, men jag måste bara leta upp det, och det ska jag göra nu så snart jag har bloggat. Det finns många brittidningar att gå igenom. Och som vanligt kommer jag väl att fastna i någon annan artikel som jag så klart OCKSÅ måste läsa :-)
Morgonen startade med att jag fick bada Jane. Inte hela henne, men väl hennes bakre del :-) Jag antar att när hon var klar med att bajsa att hon bara satte sig i det. Inget som jag bara kunde torka av. Det gick hur bra som helst, hon spann medan jag höll på att tvätta hennes rumpa. Och när jag ändå var igång så gick jag igenom dom andra bebisarnas bakdel. Där fanns inte så mycket egentligen men jag tvättade alla.....och alla spann :-) Idag så klättrade Jamie uppför bebisklösen. Jag såg inte när och hur hon kom upp, men jag satt och tittade på ner hon kom ner(ramlade ner) Inte så farligt högt ju så jag kände att hon inte behövde hjälp. Hon liksom backade så när hon kom utanför kanten så trillade hon.....dock inte ända ner för hon hakade sig fast med framtassarna.
Jag tog lite bilder i rastgården idag. Humlen har spridit sig så bra, och även clematisen. Hoppas att det klarar sig när jag river upp det sen. Tråkigt ändå att behöva riva nu när det börjar växa på riktigt.





På bilden ovanför ser du den ena Jasminen och bilden nedanför den andra. Dom blommar nu, och dom luktar helt underbart gott. När jag sitter inne i altanen och det blåser till lite så luktar det supergott inne i hela altanen.
Suzie börjar acceptera bebisarna mer och mer
Jane skickar en hälsning till Åland. Ett litet rött märke på hakan visar klor från lek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck