Sidor

tisdag 6 juli 2010

Tindras bebisar 4 veckor

Och dom är så söta så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Och det händer nytt varje dag. Redan förra veckan så började dom ju äta blötfoder, och nu äter dom utan att jag ska behöva visa ens var maten finns. Så fort jag kommer in i rummet och ger minsta lilla ljud ifrån mig så kommer dom pipandes och vill up. Dom samlas alla i en klunga, och jag kan inte bestämma mig över för vilken av dom som är sötast....ALLA....Och dom går även på toa alla...duktiga kizzar :-)
Dom har nu också börjat leka med leksakerna som jag har tagit fram, och den lilla klösen har jag lagt på sidan....där är dom och klättrar också. Leker med varandra gör dom, och emellanåt så kommer det ajajaj från någon av dom. Deras tänder är sylvassa, och när dom leker så bits dom ju också. Om jag går ut ur rummet så följer dom mig tills det är stopp, och då piper dom en liten stund för att dom är besvikna för att inte dom kommer över.
Jag har fotat idag också som vanligt. Lite svårt för dom vill inte alls vara med. Jamie har fått vattniga ögon som är lite irriterade. Vet inte om det kan bero på att mamma har öppnat fönstret inne hos dom samtidigt med något annat och att det har blivit drag. Men det har redan blivit bättre sedan i söndags. Jane är förresten reserverad....till Åland :(. Blir inte lätt att åka och hälsa på henne om dom bestämmer sig för att dom vill ha henne. Men det verkar som om det blir så. Pratade med Helena som hon heter och det lät så jättebra. Hon har själv uppfödning av britter och kommer att använda Jane, precis så som jag har önskat. Men ni ska ju bara veta att jag jättegärna skulle vilja behålla henne också.....rödsilver ni vet :-)
Det märktes på bebisarnas vikt idag att dom har börjat äta själva, idag väger dom
(veckovis vägning)
Julia 448g +108g
Jamie 456g +114g
Jane 465g +115g
James 487g +128g
Julian 440g +100g
Jag har tittat Julian  där bak hela tiden då han väger mindre än dom andra.....tänkte att han kanske byter kön. Men det ser fortfarande ut som en liten grabb :-) Jag har ändrat dom rödas färger på hemsidan idag....dom är rödsmoke alla tre. Här kommer dagens bilder, fler finns på
hemsidan. Och så en liten film så klart kommer det också :-)
Förresten...ifall att du undrar. Bebisarna hade precis ätit och jag brukar inte torka av dom efter maten. Det är en bra träning för dom att tvätta sig, och samtidigt få upp balanden lite mer :-)
Julia....blir bara finare för varje dag
Jamie med rödkantade ögon
Jamie tycker inte det är några svårigheter att gå på lådan
Jane......alltså....vad ska det bli av denna tjejen...hon är GRYM
Jane dricker vatten
James.....Jag bara älskar honom....han är hur skön som helst. Kolla vad "ren och fin" han är efter att ha legat raklång på tallriken och ätit :-)
Denna bilden alltså.....INGEN KOMMENTAR
Julian.....Han är den som är lite blyg av sig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck