Sidor

torsdag 8 juli 2010

Bebisarna

sover nu lite överallt.....och då menar jag verkligen överallt. Jag har en liten liten prasseltunnel som jag brukar ta fram till bebisarna, den fick jag förresten av Katerina när hon var här och hälsade på Tindras mamma. Ja.....hur som helst, in i denna lilla tunneln knödde dom ihop sig idag. Och idag så började dom att klättra upp för ostkuben. Jag har börjat leka tafatt med dom, och det är hur kul som helst. Vet inte vem av oss som tycker att det är roligast...jag eller bebisarna. Dom springer ju runt nu hejvilt. När dom har sprungit ifrån mig lite så tar jag tillbaka dom och jag hinner inte mer än att sätta dom på golvet så är dom iväg som en raket......men svansen i vädret som en liten antenn. Och när dom klättrar så går svansen som en visp :-) Även leksakerna har dom börjat bära runt på idag.
 
Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Körde iväg lite stora krukor till mamma som jag inte vill ha med mig i flytten, och samtidigt passade jag på att köra dit dom tvättade mattorna. Behöver utrymmet i förrådet när jag börjar packa....vilket jag redan har gjort. Men kartongerna som är klara är bara sådant som ska ut till nästa förråd. Har ju lite tid på mig att planera som sagt, och det kan ju vara bra i detta läget när det nya är så pass mycket mindre. Här finns massor av saker som jag kommer att sälja, som jag av en eller annan anledning inte kan ha kvar.....mest beroende på att utrymmet inte kommer att räcka till.
 
Jag har också uppdaterat Ketys hemsida. För en gångs skull fick hon många fina bilder på kattungarna.........Jag personligen är väldigt förtjust i hennes Princess Xena....hon är fin. Och sedan så har ju Nicole en röd hane.....yamiyamiyam....han är bara så läcker. Och jag irriterar mig på att jag inte bor på en stor gård vid en sjö där jag kan ha många katter....kanske till och med en hund och hästar som jag gillar. Men det är ju bara en dröm och kommer så att förbli :-(
 
Jag kommer att få en hel del främmandes nu framöver. På lördag kommer Anngert, Kompiz matte......På söndag kommer Per & Barbro, Boogis husse & matte. Den 19:de kommer Eva från Båstad. Och den 21 ev. 22 juli kommer dom från Åland för att titta på Jane. Även om det är så långt hon kommer att flytta så känns det så grymt bra, bara efter det samtalet som vi hade.
 
 
James gillar att visa upp sin fina prickiga pussgoa mage :-)
 
 
 
 
 
Alltså.......MYCKET lutar åt att även denna damen ska få stanna hemma...jisses vad jag tycker Julia är fin
 
 
 
 
Julian sparar efter något....Han har fått 2 prickar på näsan efter någon av dom andras klor
 
 
 
 
 
Här är prasselröret som dom sov i innan idag...alla 5
 
 
 
 
 
 
Senare  under dagen såg det ut så här
 
 
 
 
 
Och nu kan ni se prasselröret igen........
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck