Sidor

onsdag 14 juli 2010

Royal Canin

Det är torrfodret som jag använder till mina katter. Och som uppfödare har man rabatt när man handlar torrfodret. Och man kan även ringa och beställa kattungepaket. Det gjorde jag förra veckan och det brukar ta upp till 4 veckor innan man får hem det. Igår när jag kom hem från tandläkaren hade jag en trevlig överraskning. Under carporten stod en halvpall med 5 stora kartonger. Fattade först inte vad det är som har beställt, men såg ju sen att det var från RC. Ok, tänkte jag...dom skickar mycket denna gången och öppnade en av lådorna. I lådan fanns inget kattungepaket, utan 12 påsar Baby Cat á 400g. Tittade bara på dom andra lådorna och såg att dom innehöll samma så jag gick in och ringde till RC.
Berättade för henne att det måste ha blivit ett fel någonstans, och visst hade det gjort det. Det som dom hade skickat skickar dom aldrig till uppfödare utan bara till butiker. Hon bad att få återkomma och ringde tillbaka efter ½ timme. Hon beklagade att det hade blivit fel, och sa att jag får behålla allt. Det kostar ju en del att få det skickat tillbaka. Dessutom så tyckte hon att bara det att jag ringde och var ärlig så var det nog att jag skulle få behålla allt. Ok.....Jag trodde faktiskt först att hon skämtade med mig. En räkning hade skickats, men den hade hon krediterat så det var bara att slänga. Jag blev ju så klart glad och tackade hur många gånger som helst.....MEN.....jag ville ju fortfarande ha mina kattungepaket. Och så klart skulle hon skicka dom. Men utan torrfodret då :-) Idag kom räkningen, med momsen så var den på strax över 3800:- Det var inge dålig gåva, och faktiskt mycket välkommet.
Idag så har bebisarna fått komma ut ur rummet för gott.....jag har alltså tagit bort barriären. Och dom har lekt och busat för fullt. Det har varit hur kul som helst att titta på dom. När dom höll på att leka vid altandörren kom jag på att jag kunde ju filma dom, och filmen kommer här. Förresten....Milla är ju på parning, och dom har parat sig....återstår nu då bara att vänta och se om det har tagit sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck