Sidor

tisdag 20 juli 2010

Tindras bebisar 6 veckor

Och här springs det för fullt när dom är vakna. Dom har inget mellanläge utan det är fullt ös eller sova. Rastgården är bara så rolig att vara i. Jag har inte mycket till leksaker där, i stort sett bara prasselröret, men dom älskar att springa där ändå. Det är Jamie som är den som är mest aktiv i kullen, hon som sover minst. Jag får fortfarande ta in henne för vila, men hon protesterar och vill inte alls sova.....hon ska bara leka.....en liten stund till :-) För den delen så sover inte någon av dom så mycket för tillfället. Det finns alldeles för mycket att utforska....klättra på allt är SUPERKUL.
Hela kullen blir bara finare, och är fruktansvärt jämna. Imorgon är det ju meningen att Janes blivande familj från Åland ska komma och hälsa på. OM dom inte skulle komma så blir jag faktiskt inte så där jätteledsen. Så klart är det ju kul att/om dom kommer, men OM det skulle vara på det viset så behåller jag nämligen Jane också :-) Hmmmmm.
Idag fick Jamie åka bil för första gången. Var på väg att ta med mig alla och Tindra, men tog alltså bara Jamie. Tyckte att det räckte....Fjodor var ju med så hon hade sällskap av honom. Fast hon tyckte väl inte det var så roligt att åka bil. Fjodor pep och hade sig precis hela tiden, och precis när vi kom in i Värnamo så spydde han. Jag antar att han blev åksjuk. Det var första gången som någon av mina katter har spytt under en biltur, och det kändes väldigt obehagligt, för jag kunde inte stanna och plocka ut spyan och det han hade spytt på. Men det tog ju inte mer än 4-5 minuter så var vi hos vet, och då fick jag bort allt, och baddade av hela honom med kallt vatten.
Det var ju koll på Fjodor idag för att se att klockspelet var på plats. Veterinären log stort och sa att visst var dom på plats....storlek XL :-) Och sedan kollade hon igenom Jamies ögon. Ingen infektion eller inflammation. För säkerhets skull gick hon igenom hela Jamie med att lyssna på hjärta, lungor och kolla igenom henne, och hon var frisk som en nötkärna. Men hennes ögon är ju irriterade, vilket även vet. trodde och var nästan säker på att det hade att göra med att Jamie har varit i drag. Hon är väl mer känslig för drag än sina syskon. Fick åka inom apoteket och köpa en ögonsalva och kleta på henne. Så idag blir det inga bilder på Jamie. Hon var ju lite gul och rödkantig innan, hur hon ser ut nu går inte ens att beskriva. Hon är GUL överallt av salvan. Men jag tycker inte det är så viktigt att det inte blir bilder på henne.....huvudsaken är att hon blir bra i sina fina ögon. Men bilder på dom andra kommer här, och fler finns på hemsidan.
Vikterna på bebisarna idag är
Julia 673g +139g
Jamie 618g +94g
Jane 644g +107g
James 690g +129g
Julian 637g +133g
Julia


Jamie (bilderna är tagna igår)


Jane


James


Julian

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck