Sidor

lördag 17 juli 2010

Ändrade planer



blev det idag. Fjodor och Ellen har inte badat. Michelle ringde tidigt i eftermiddag och fick ändra det till på måndag. Hon tar hand om allt badande hemma hos hennes mamma, och det fanns inget varmvatten. Så hon har försökt få tag på sin mamma under eftermiddagen utan att lyckas. Hoppas att det ordnar sig, för imorgon ska ju Eddie och en annan katt badas.
Idag har det varit mindre fint ute, blåsigt och kallt. Och emellanåt några regndroppar. Och jag i min tur har varit jättetrött, och med mig katterna. Dom tar efter mig med precis allt. I och med att jag inte hade någon tid att passa idag så gick jag för att sova en stund, och alla följde med mig. När jag gjorde iordning middagen så fick katterna som vanligt filé dom också. Men Tindra var inte alls på hugget. Överlag så har hon ätit dåligt denna veckan.
Är ju med i FB, och en av mina vänner la upp en BRA film från YouTube. Jag visar den och dom andra som jag hittade här idag. Älskar man katter så gillar man det här. Synd att det inte är textat för dom som inte kan engelska. Jag var väldigt fascinerad av dessa filmer.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck