Sidor

måndag 26 juli 2010

Jane är till salu

igen. Det funkade jättebra med dom som var här från Åland, men jag drog mig ur. Detta på grund av att jag känner att jag inte klarar av att köra så långt som halvvägs. Dessutom så skulle hon flytta hem till dom isåfall i slutet av september då dom ville att hon skulle rabiesvaccineras. Och det funkar absolut inte för mig för det är då som jag flyttar. Och om Milla nu är dräktig så har jag i samma veva kattungar här som är cirka 2 veckor. Så det funkar bara inte. Hon är till salu som sagt, men OM jag får så kommer jag att behålla henne också.
Idag så har jag städat igen, dammsugit och tvättat av golven. Man kan ju tro att jag har det hur skitigt som helst här, men det tror jag att dom flesta som har varit här kan intyga att så är inte fallet. Jag är bara nojig. Dessutom när jag har kattungar hemma så vill jag tvätta av golvet varje dag så dom slipper dra på sig några bacillusker. Jag har också tömt ett rum fullt ut så att jag kan börja stapla kartonger där när lusten faller på, och om jag känner mig själv....vilket jag gör.......så kommer det rummet att fyllas med lådor ganska snart.
Idag så hade jag ju en genomgång med bebisarna igen. Igår skrev jag att jag skulle låtsasklippa deras klor, men jag klippte på riktigt. Nästa gång så ska jag göra det när Benny är hemma så att han kan filma så får ni se hur dom ligger.....hur coola som helst :-) Och dom gillar verkligen när jag rensar öronen på dom. Inte så konstigt....det kliar ju annars på dom. Och så har jag filmat och tagit några kort. Dom är ju bara så skööööööna mina bebisar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck