Sidor

lördag 14 juli 2012

Underbart liv

Jag älskar mitt liv. Det enda som sätter käppar i hjulet för mig är min värk. Tänk om man kunde få vara utan den. Bara en dag....en hel dag. Vilken underbar tanke. Eller om jag hade kunnat må så som jag har gjort idag....hyfsat bra och att allting flyter på. Humöret blir genast mycket bättre. Och som vanligt när jag mår lite bättre så kommer jag på tusen saker som jag kan göra sådana här "måbradagar"

Häromdagen när jag hade sytt överdragen till mina dynor så skrev jag ju att jag skulle sy gardiner som jag skulle byta till hösten/vintern. Kan ju säga som så att ja....då är det väl höst/vinter hos mig idag. För jag sydde gardinerna i morse och satte upp dom. Kunde liksom inte låta bli. Fösr i morse så regnade det och jag kunde inte göra så mycket ute. Men lagom till att Benny kom hem från jobbet så var det riktigt varmt. Så vi tog tag i och fixade lite småsaker som var kvar på altanen. Och så hjälpte han mig borra hål i alla utekrukor så mina blommor slipper drunkna när det regnar så som det har gjort den sista tiden. Visserligen har jag burit bort blommorna under tak......men det är faktiskt jobbit att behöva göra det i längden. Så nu är även det fixat. Hoppas vädret är fint imorgon också. Isåfall kommer Benny att gräva upp ett hål till jasminbusken som för tillfället är i kruka och vägrar växa. Jag klarar inte att gräva då det är tungt och dessutom en massa rötter.
När allting var klart så kom lillebror John och vi satte igång grillen, åt lite gott och satt bara och tjatade.

Bebisanra kom på igår att man kunde klättra upp i dubbelsängen och sedan springa runt och busa där. Jag har ju liksom varit med innan och nu när jag såg detta var jag bara tvungen att stanna upp och bara titta på dom. Och jomenvisst...rätt som det var så svissade dom iväg ner på golvet när dom hoppade och lekte som bäst.  Tror absolut inte dom har ont av det för lika fort som dom hamnar på golvet....lika fort är dom uppe igen och så är det samma visa...rätt som det är så ramlar någon av dom ner och dom som är kvar står på sängkanten med stora ögon och stirrar.


Börjar dagens bilder med att sätta ut lite på bebbarna.

Robert









Ricki










Precis när jag knäpper på kameran så skakar hon på huvudet :)




Roger








Jääääääääääsp....ska vi gå och lägga oss snart





Så här blev det med dom nya gardinerna




Vi grillade






Efteråt så skulle Benny bada. Lika stor badkruka han som jag, och det var kallt. Men jag lovade honom (med fingrarna korsade) att hoppar han i så gör jag det. Hmmmmm. JAG gjorde inte det. För det var liksom riktigt kallt. Kanske en annan dag :))


2 kommentarer:

  1. Det är alltid så roligt att läsa din blogg och titta på allt du gör och alla dina härliga bilder som du tar. Önskar att du slapp ha ont. Men du är en kämpe. Ha det så gott. Kramar från Kerstin

    SvaraRadera
  2. ja jösses en badpojke och en galning? Ni är bra gulliga. Vilke fina bilder på bebbarna. Ricki är ju bara så otroligt fin...

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck