Sidor

tisdag 10 juli 2012

Morgon på sjukhuset

Det tog inte så lång tid min undersökning, cirka 1 timme. Och jag skulle ju sövas. Men i morse så var jag så orolig och uppstressad inför att sövas och kanske inte vakna så dom sövde mig inte. utan jag fick kraftig smärtlindring så jag var  lite borta i huvudet ändå. Och det har jag väl varit hela dagen. Trött och helt borta i huvudet på grund av medicinen. Telefonen har ringt en del gånger men jag har inte orkat prata så nu vet ni som har ringt varför jag inte har svarat.

Undersökningen visade att jag har sju fickor på min tarm. Och för cirka 2 månader sedan så hade jag en kraftig infektion...vilket passar in i tiden när jag hade så ont och inte ville åka in. Ni vet, utställningar, kattungar och en massa andra "måsten" men allting har ju egentligen grundat sig på att jag inte har vågat. Det var iallafall ingen infektion nu. Dom tog också och nöp av lite på tarmens slemhinna för att ta en del prover som jag får svar på om 2 veckor. Och där fanns ingen tumör eller annat som inte borde vara där. Vilket känns underbart. Fast ont i magen har jag ju iallafall och den är svullen ändå. Så nu är nästa steg, redan imorgon bitti att ringa min läkare för att få en remiss till kvinnokliniken då jag har känt att denna smärtan har gått ut på sidorna också...där äggstockarna sitter. Gör denna undersökningen också sen så får det vara bra. Jag bara HATAR att behöva åka till sjukhus och göra en massa prover.

Just nu känner jag mig lite piggare och inte så där hungrig. Fast jag har inte kunnat äta riktigt ändå. Jag har inte haft någon slang i halsen men det känns så konstigt ändå....maten liksom vill fastna, att det är trångt. Sjuksköterskan trodde att det kunde vara en liten allergireaktion med svullnad då jag inte tål all medicin, så jag fick lite anti. Det känns ju betydligt bättre i halsen nu men under eftermiddagen så var det jobbigt.
Tack för all stöd som jag har fått av er.....Speciellt ute på FB

4 kommentarer:

  1. Skönt att du är hemma igen. Och allt gick bra. Hoppas att du krya på dig snart och att du får må bra också. Kramar från Kerstin

    SvaraRadera
  2. å så skönt att det inte är något annat mök i tarmsystemet. Kram

    SvaraRadera
  3. Skönt att allt gick bra och inga fynd hittades!! //Kramiz

    SvaraRadera
  4. Välkommen hem igen! O så skönt att det gick så bra. Fortsätt nu ta hand om dig så att du kan bli bättre o bättre! / Kram!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck