Sidor

tisdag 17 juli 2012

Lunas bebisar 8 veckor

Och då är det ju bara 4 veckor kvar så börjar dom flytta ifrån mig. Men jag vet ju att dom kommer att få det hur bra som helst.
Även denna veckan har det hänt massor med dom.Dom har glufsat i sig med maten riktigt riktigt bra. Och vi har nu även utsett tiggaren i skaran...Roger. Han är bara så världsbäst. Redan efter första dagen då han fick smaka skinka i köket och då såg att jag tog den ur kylskåpet...redan då satte han på minnet var det goda finns. Alltså, även om han sover och hör att jag öppnar så kommer han springande på sina små tassar och sätter sig ner...
-Maoooo, prrrrrrreuuuu.....maoooo......jag vill också ha. Och med sitt ljud så tar det inte många sekunder förrän dom andra 2 kommer också. Och några sekunder senare så har jag alla katterna i köket för givetvis måste dom vuxna se vad som är på G. Fast bäst tycker alla om grillad kyckling, vuxna som bebisar.

Rickis ögonfärg är bara så grym och jag misstänker att den kommer att bli superbra när hon blir större/vuxen. Brukar bli så när färgen ändrar sig så tidigt som det har gjort på henne och jag menar, hon är ju bara 8 veckor och färgen är bara såååååå bra. Hon har blivit tuff i sällskapet med sina bröder. Och vi har här en tjej med skinn på näsan. Hon vet verkligen redan vad hon vill och inte vill. Och imorse så ville hon INTE klippa klorna. Men den striden vann jag (som vanligt) När hon till slut efter många om och men kom på att hon lika gärna kunde ge upp...ja, då var hon som en trasdocka i famnen.

Robert brydde sig knappt något. Det var precis som att han visste att om han bara håller sig lugn så går allting mycket fortare...och det gjorde det, ju. Han är så svår att ta bilder på för han ska till mig hela tiden och det blir verkligen närbilder på honom. Fast jag har fått en del som jag är nöjd med iallafall.

Roger, Roger, Roger. Förlåt alla, men jag bara älskar den grabben. Vilken utveckling det är på honom. Vilket huvud och vilken kropp. Jag älskar alla bebisarna lika mycket men rödsilver ligger ju mitt hjärta så nära. Men har är ju lite speciell...ni vet född med kejsarsnitt och världens gaphals. Nu när han "säger" något som när han tigger så låter det mer som att han har wiskyröst. Ja, dom är helt underbara alla 3. Några bilder kommer som vanligt här, resten finns på min hemsida. Även några filmsnuttar bjuder vi på idag
Vikterna denna veckan är
Ricki 836g  +122g
Robert 962g +176g
Roger 990g +172g

Ricki






Robert






Roger














2 kommentarer:

  1. Vilka fina ögon Ricki har men andra bilden på Roger är ju bara för söt. Han kommer att bli så snygg....är så snygg

    SvaraRadera
  2. Så fina och underbara små kissar. Ha det bra. Kram Kerstin

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck