Sidor

tisdag 17 juli 2012

Fjodor

Fjodor är återigen fertil. Vilket också GIVETVIS direkt gör att han börjar gå ner i vikt. Jag önskar att jag kunde hitta på något som gör att han inte går ner. Men så snart han har gjort parningarna som är planerade med honom så kommer han att bli kemiskt kastrerad igen. Det var det bästa som kunde ha hänt honom. Givetvis hade det varit kul om han kunde få besök av någon hona, då hade han säkert varit lite lugnare. Men av alla som frågade "chans" på honom har ingen kommit till skott. Varför vet jag inte och ärligt talat så bryr jag mig inte.

Han är inte speciellt glad på mig nu. Ända sedan han badades inför utställningen i mars så sticker han så snart han ser mig. Han tror väl att det är något på gång. Det har ju varit mycket med bad och utställningar för honom den här våren. Men när jag väl tar fram honom så är han så otroligt gosig. Med tanke på att han är över 3 år och fortfarande håller sig ifrån att strila och annat som han inte bör göra så måste jag säga att jag är MYCKET STOLT över honom. Och jag hatar att inte kunna ha honom hemma.
Hans vikt idag är inte mer än 5000g. Och sådär superbra bilder på honom fick jag inte då han kisar för solljuset.
















1 kommentar:

  1. Han blir bara finare och finare för varje gång man ser honom. Kurt är också magiskt vacker, men det är något extra med Fjodor tycker jag. Så fantastiskt att du får vara omgiven av alla dina underbara katter varje dag. Avundsjuk - ja!
    /Malin

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck