Sidor

onsdag 11 juli 2012

Roger är tingad

och nu så har alla bebisarna i denna kullen en alldeles egen familj att flytta till och bli bortskämda av. Nu ska bara Lisbeth från Danmark komma och hälsa på Robert också. För tillfället är hon på semester men om jag inte minns helt fel så kommer hon/dom nästa vecka.
Rogers blivande familj var alltså och hälsade på honom idag. Och som jag har skrivit i något tidigare inlägg...Allting har en mening. Ingen frågade på honom tidigare trots att han är så bra. Sen när Linnéa och Ludvig, som ska ha honom är intresserade så kommer det fler intressanter. Och Roger kommer att användas i avel. Iallafall vet jag att jag kommer att låna honom till Priscilla. Och om allting går bra så kommer Roger på utställningen i oktober. Men det är inget som är säkert...vi får se.

Kvällar och mornar är den busigaste tiden för bebbarna. Då har dom riktigt roligt, antingen själva eller med varandra. Just soffan och alla dess kuddar är verkligen en favvo. Dom inte bara leker där...dom sover ju där också. Idag så fick dom också kalasa på grillad kyckling för första gången. Behöver jag säga att dom gillar det. Även Olivia åt av det.

Jag hade ju hem Fjodor idag. Det gick inte så bra. Inte för att han brydde sig, på honom verkade det inte som om han hade varit härifrån i snart 1 år. Nä, det var tjejerna som protesterade hej vilt. Hade ingen aning om att dom hade så starka röstresurser och att dom kunde bli så förbannade. För det blev dom...till och med så dom började gapa och resa ragg mot varandra. Och som ni då förstår så funkar inte det. Måste ju vara lugnt mellan dom här hemma. Att det gick så bra i Trollhättan beror säkert på att rummet var nytt för dom alla. Men när Fjodor kom hit så kom han in på deras område och det var som sagt ingen hit. Tyvärr. Hur jag ska göra med allt nu vet jag inte. Det är inte lätt att hitta en fodervärd till en vuxen hane som jag absolut inte vill kastrera.
Jag filmade en kort stund igår kväll och en kort stund i morse. Och sen så blev det en del bilder idag också.


Dagens första bild får bli på bebisarna ihop. Gillar denna bilden också :) Fast det blev bara denna, sen for dom iväg mot öster, söder och väster. 



Ricki är inte lätt att ta bilder på idag. Hade hon blivit tagen av polisen så hade hon fått böta för fortkörning :)) Så det blev inte så många bilder på henne idag :(





Robert är lika busig och omöjlig att ta bilder på han också








Roger kan han också.....precis när jag ska knäppa kortet reser han på sig....bara lite....men tillräckligt för att han inte ska ha med sina öron. Fast jag fick en skön bild på honom när han tvättade sig.






Mamma Luna tar det hela med ro






Luna tycker nog det är skönt med barnvakt. Här samsas Priscilla och Olivia om dom små. Det är SÅ MYSIGT 






Fick en nästan bra bild på Jamie också. Tyvärr med skit vid ögonen men men....det får gå för denna gången. Och jag fattar inte vad hon har gjort med sina morrhår. Jag LOVAR Jag har INTE klippt dom :)








2 kommentarer:

  1. Är bara helt tokigt förtjust i dina bilder!!!
    Tror du inte det lugnar ner sig med Fjodor efter nån dag? Ibland när vi kommer hem bara efter en utställningsdag så är det t ex en hel del morr o fräs till höger o vänster fast det lugnar sig snabbt. Hoppas det löser sig för Fjodor oxo.

    SvaraRadera
  2. Hoppas att det löser sig med Fjodor och att tanterna lugnar ner sig.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck