Sidor

onsdag 25 juli 2012

Konstigt beteende

Alltid får man vara med om något nytt. Och nu har det att göra med Priscilla. Jag har inte sett detta hos någon av mina tidigare löphonor, och man lär sig något nytt varje gång. Kanske.
Det blev ingen parning mellan dom igår trots att jag trodde att det kanske skulle komma. Kurt är bara för mesig alltså. Han är på henne men vågar helt enkelt inte vara kvar då hon skriker. Och detta med konstigt beteende då? Jo, när hon är inne hos Kurt så är hon så löpig så det finns inte. Hon kuttrar, ålar sig och emellanåt så skriker hon då. Hon blir nästan riktigt förbannad och det är då Kurt går ifrån, trots att det inte har hänt något. Sedan när jag tar ut henne för att bägge ska få vila lite. Ja då har hon absolut inget löpbeteende alls. Hon är precis som vanligt när hon är ute med dom andra. Inga löpskrik...ingenting...Och nu imorse när jag släppte in henne till Kurt igen så var det likadant....ojojoj vad hon löper. I och för sig känns det rätt så skönt att hon inte skriker och har sig på natten. Men man vet aldrig. Detta kanske bara är början, att det inte har kommit igång riktigt.

Tog  ett par bilder på bebbarna imorse när dom fick sin frukost. 






Denna kom inflygandes in på vår altan igår eftermiddag. Har fått veta att det är en Brunsprötad skymningssvärmare som tillhör familjen fjärilar. Jag gillar fjärilar men kan inte påstå att jag gillar denna. Den var så stor också, cirka 4 cm. Katterna var väldigt intresserade av den men jag lyckades lotsa ut den till slut utan att den skadades.


2 kommentarer:

  1. Men Kurt då... påt bara! :)

    Nu ser man ju mönstret på Ricki ordentligt. Så snyggt

    SvaraRadera
  2. Heja Kurt!
    Vilka vackra kattungar o så prydligt de sitter o äter! Du har säkert arrangerat bilden ...
    Sån tjusig bild på svärmaren!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck