Sidor

måndag 23 juli 2012

Priscilla löper

Men det är bara första dagen idag så hon har någon/några dagar kvar innan jag kör iväg henne. Kollade med henne inne hos Kurt för att se om hon är redo, men det var hon INTE. Hon låg mest på sidan, kuttrade och ålade sig. Och detta kuttrande och ålande hade hon även när hon inte var hs Kurt...i cirka 3 timmar. Sen tyckte hon nog att det var jobbigt för resten av dagen har hon bara sovit.
Jag vill så gärna para henne med Kurt men vet ju inte om det blir något från honom eller om han bara skjuter lösa skott. Vi får se om han kan leverera något med Jamie om hon nu kan komma i löp någon gång. Jamie har ju haft bebisar så går hon tom så blir jag inte hysterisk. Men Priscilla har ju inte haft några bebbar än och jag vill så gärna att hon ska ha.
Här har ju varit letande efter nya hanar och Priscillas blivande Är Uno som bor hos Knallåsen's. Även Olivia ska dit när hon kommer i löp men hon ska paras med Ille. Känns bra att jag fick ordning på det så snabbt. Man vet ju aldrig vad som kan hända.

Idag har jag fotat bebisarna. Att ta bilder ute på altanen är guld värt. Blir ju så bra när man inte behöver blixten. Men att man har besök av och till från Gudrun (stormen Gudrun) har ju inte varit alltför roligt då det har blåst som sjutton där ute och har det kommit riktiga pustar så har dom sprungit och gömt sig....eller dragit öronen långt bak.
Bilderna som kommer här idag tog jag igår men ville inte sätta ut alla då...den som spar :)

Detta är något som händer varje morgon när jag städar och plockar upp allt upp på soffan för att kunna dammsuga. Roger och Ricki lägger sig där och somnar tvärt. 




En slagen hjälte som vägrar flytta sig så jag får ner allt.




Ricki var på riktigt bushumör 







Inget på Robert för han ville verkligen inte vara med. Men någon bild på mamma Luna kommer här.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck