Sidor

tisdag 24 juli 2012

Lunas bebisar 9 veckor

Dom är alltså redan 9 veckor idag. Tiden går fort och om bara 3 veckor så flyttar dom. Känns inte så kul så jag tror minsann att jag behåller dom 6 veckor extra...minst...Eller vad säger ni...ni som väntar så mycket och planerar att "äntligen, bara 3 veckor kvar" tror jag ska lägga in det som nytt...leveransklara när dom är 18 veckor. Eller säg 20 veckor så blir det jämt :-) Från och med nu!!!!
Nädå, jag bara skojar. Givetvis kommer det bli lite jobbigt när dom flyttar som vanligt. Men jag kommer ju att ha fullt upp då Tindra beräknas få sina bebisar runt den 17-18 augusti.

Ricki, Robert och Roger...Jag tar dom alltid i den följd som dom är födda...Dom växer så det står härligt till. Roger är minsann Tiggarnas Konung. Eller, nä förresten. Han är ju så liten än så det får bli Prins...Tiggarnas Prins. Hur en sådan liten plutt redan har läst sig hur han kan linda en runt sin lilltass begriper jag inte. Han kan alltså ligga och sova. Hör han att jag öppnar kylskåpet så kommer han i raketfart. Ögonen i kors då han inte är riktigt vaken än. Men sätter sig ändå och talar om...Ge mig lite skinka, ge mig lite extra god mat. Jag svälter ihjäl, har ju inte ätit på flera dagar...Givetvis får han lite skinka, kan ju liksom inte låta honom svälta :) Sen så brukar det inte ta så där många sekunder förrän han har lockat till sig dom andra med sitt smackande.

Robert är den keligaste av dom. För tillfället är han ju mer eller mindre alltid på bushumör. Men om jag sätter mig ner så är han hos mig illa kvickt. Fortfarande svårt att ta bra bilder på honom då ha mer eller mindre ska in med snoken i kameran. Om jag ska lyckas så får jag mer eller mindre låtsas att jag går förbi och sen knäppa ett par kort snabbt i förbifarten. Robert är väldigt förtjust i Olivia och när han ligger och sover så hittar jag honom oftast liggandes vid henne. Och Olivia är lika galen i honom.

Ricki är ett äkta yrväder. Vad det blir av denna lilla madam har jag ingen susning om . Jag tränar med henne många gånger om dagen. Lyfter henne. Men det blir lika mycket ålande och pipande varje gång. Hon verkligen hatar att man lyfter upp henne. Sitter jag på golvet så kommer hon jättegärna och klättrar på mig...för hon vill ju ändå vara med. Igår gick det faktiskt riktigt bra. Hon protesterade inte en enda gång så det kanske blir en britt av henne också :) Hon äter som bara den...många gånger om dagen. Hon ligger bra i vikten. Och om jag kollar på Eddies vikt så väger båda grabbarna mer än han. När Eddie var 9 veckor vägde han 1067g. När det gäller Roger så väger han riktigt riktigt bra. Faktum är att han väger mer än vad min stora Kurt gjorde när han var 9 veckor, Kurt vägde då 1101g Så har jag/vi tur så blir Roger en riktigt stor silverhane :) Me like :)) Och tyvärr så vet jag inte alls vad Luna vägde vid samma ålder. Givetvis har jag tagit en massa bilder i vanlig ordning. Några kommer "som vanligt" här, resten finns att se på hemsidan.

Vikterna på dom idag är
Ricki 955g +119g
Robert 1087g +25g
Roger 1123g +133g

Ricki






Robert






Roger






1 kommentar:

  1. det är verkligen synd att jag/vi inte skulle ha en hankatt för Roger är så fin. Huligan Ricki kan nog bli Britt en vacker dag fniss här ska övas

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck