Sidor

måndag 9 juli 2012

Lunas bebisar 7 veckor

Dom är det inte idag utan i morgon. Men jag kommer inte att ha tiden till att uppdatera något om det i morgon för jag ska ju in till sjukhuset och sövas för att göra min undersökning. Och jag är supernervös redan nu.
Hur som helst. Bebisarna växer så det smäller om det. Och jisses vad dom far omkring. Dom springer hoppar skuttar och om jag försöker ta dom så visar dom att dom minsann kan smita.

Morgonrutinerna med att tvätta ögon och näsa tycker dom fortfarande är jobigt men det börjar bli lite lugnare. Fast att försöka sig på att hålla dom och gosa nu.....nja, det går inte. Det är alldeles för mycket spring i dom små tassarna. Vill jag gosa så får jag passa på när dom är trötta...eller när dom kommer upp i soffan på kvällen...trötta så klart. Nu så är även Roger reserverad. Dom kommer hit på onsdag så får vi se om dom ska ha honom. Dom har sagt att dom ska ha honom, men jag sätter inte ut att han är tingad än förrän dom har varit här. Kanske dom inte gillar honom :-) Bilder finns på hemsidan fast inte så många som det brukar vara. Inte så lätt när dom bara sticker från mig :))

Dagens vikter då
Ricki 714g +101g
Robert 786g +109g
Roger 818g +118g


Ricki





Robert





Roger







3 kommentarer:

  1. dessa små är bara för söta och så skönt att Roger Moooreee får en familj

    SvaraRadera
  2. Lycka till imorgon, tänker på dig kramis!

    nicole

    SvaraRadera
  3. Vi tänker på dig i morgon! Det går jättefint o så är du hemma igen till dina underbara ulliga dunbollar! Kramar dig!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck