Sidor

söndag 29 juli 2012

Altanen då och nu :)

Nu så är det klart ute med allt snickrande och målande på altanen......nästan iallafall. Har tänkt måla den stora regeln vit också men färgen tog slut. Får ta det senare under hösten. Även klart på utsidan. Nästan där också, måste måla en gång till...sen så. Fast det tar jag också under hösten...eller när lusten faller på. Känns iallafall helt underbart att det är klart, även om jag vet att jag med tiden kommer på nya grejor jag vill ha upp där. Katterna gillar läget riktigt mycket där, dom hoppar och skuttar omkring som små ekorrar. Dom har även fått en egen liten vattenbalja att plaska i. Det är ju bra att dom kan leka där och svalka av sig lite när det är som varmast, både vuxna och bebisar. Jag bara väntar på att någon av bebisarna ska ta sig ett dopp...särskilt Roger som gärna vill stå på kanten.

Först några bilder på bebbarna

Ricki







Robert











Roger









Ni som har varit med mig sedan jag var och tittade på lägenheten....kommer ni ihåg. Här kommer iallafall lite bilder från då och så lite bilder från nu :-)

























Jag gjorde ju en skiss i datan på hur jag hade tänkt att det skulle vara....tycker resultatet ovanför blev bättre. Blev inte så att katterna fick komma ända ut och jag tycker det känns som att det räcker det som dom har. Så har vi ett eget litet ställe där vi kan sitta och grilla och äta.




Så här ser det ut inne nu då








Jag fick lite tyg över när jag sydde gardinerna och det har jag sytt solskydd av. Onödigt att kasta :) När det inte är soligt kanj ag bara dra ifrån så jag får in ljuset.





2 kommentarer:

  1. Otroligt vilket arbete du har lagt ner! Jättefint blev det ju :)
    Och så tror jag mest på Robert utifrån bilderna - men de andra är fina. Fast Robert är nog finast :)
    Kram
    Malin

    SvaraRadera
  2. Det blev så bra med altanen. Synd att Robban ska ll bli kastratsångare men Roger blir farlig han på utställningarna...

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck