Sidor

onsdag 25 juli 2012

Tindra 6 veckor

Och det är vad jag tror alltså. Om det är så att hon parades när mamma tror att hon parades då är det 6 veckor idag. Hur som helst så går hon upp i vikt, och hon blir större om magen. Detta blir ju Tindras 3:dje kull och alla med Fjodor. Givetvis så har jag ju skrivit om henne dom andra gångerna också och dom tittar jag gärna tillbaka på. Fast jag ska nog inte gå efter dom vikterna. Hon har ju blivit äldre och grövre.
Då detta inte riktigt har varit planerat så har jag inte hundra koll på vikten. Vägde henne i början av maj och då vägde hon 3961g  Idag väger hon 4350g, och sedan förra veckan har hon gått upp 242g Sammanlagt (tror jag då ) har hon gått upp med 389g


Detta skrev jag första gången
Nu har Tindra gått 6 veckor....42 dagar. Magen syns på henne mer och mer, fast jag tycker fortfarande att hon har liten mage. Kanske är det hennes färg som lurar mig :-) Denna veckan så har Tindra och även dom andra katterna haft spysjukan i 2½ dag, och under dom dagarna gick Tindra ner 115g. Hon har gått upp det igen. Idag så väger hon 3445g och har gått upp med  bara 46g under hela veckan, sammanlagt nu 310g. Tror fortfarande att hon kanske bara har 1...kanske 2 bebisar i magen. Någon som vågar sig på att gissa hur många bebisar hon väntar?


Detta skrev jag andra gången
Här går allting undan....tiden bara rinner iväg. Idag är det alltså 6 veckor för Tindra. Magen växer som sjutton på henne......den ser iallafall betydligt större ut än vad Suzies gör. Tindras huvudsakliga syssla är att äta.....och sova :-) Och så har nu även hon kommit in i perioden när hon är extra kelig. Långt ifrån vad Suzie är, men ändå. Jag har inte kunnat känna bebbarna än, men det kommer väl. Idag väger hon 4137g och har under veckan ökat med 209g, nu sammanlagt 491g. Förra kullen så hade hon bara gått upp med 310g vid vecka 6, och jag kommer ihåg (har läst) att jag bara trodde att det skulle bli 1 kattunge.......kanske 2 :-) Nicole gissade då på 3. Ingen av oss hade rätt för det blev ju 5 bebbar. Undrar just hur många hon får denna gången.


Har tagit lite bilder på henne idag








2 kommentarer:

Här kan du lämna dina tassavtryck