Sidor

måndag 16 juli 2012

Mitt förråd

Heheheh.....det var det som jag sa till Benny idag. Nu har jag gjort iordning "mitt förråd" Jaja, tyckte han. Synd då att du inte har några verktyg :-) Det är ju så att vi har 2 förråd. Med alla grejer som man samlar på sig genom åren så behövs det. Men sedan vi flyttade till Skeppshult så har jag rensat flera gånger. Och idag har jag då äntligen fixat till ett bord som passar mig där jag kan fixa lite utan att få ont i rygg och axlar. Fast mest är det där för att få mer plats för diverse som man med all säkerhet egentligen inte behöver. Det andra förrådet är mest för att benny ska kunna greja och ha sig...han gör det ibland han också. Och så kan han ha sin moppe där. ( och hundburarna)

Idag har bebisarna fått Milbemax. Och när jag nu ändå avmaskar dom så fick alla andra också...fast dom fick Drontal. Det var ett tag sedan som jag avmaskade alla. Inte för att jag tror att det behövs, men med tanke på att dom får rått kött här så kan man aldrig vara för säker. Så nu är iallafall det gjort. Tur att alla är så galna i bebypasta. På det sättet har jag absolut inga problem med att ge mina katter tabletter.

Förrådet då. Och bordet som jag har sågat och fixat. Allt av virke som jag har sparat för att det är bra att ha och sådan som har blivit över från altanbygget.




Likaså har jag nu gjort slut på nästan allt virke genom att till slut även göra "blomlådor" Dessa gjorde jag för att jag ville ha upp krukorna lite och dessutom så ville jag inte ha dom direkt på marken. 


2 kommentarer:

  1. ååå Lotta så bra det blev både i förrådet och blomkrukorna

    SvaraRadera
  2. Gud vilket välorganiserat förråd......önskar att mina kunde vara lika mycket ordning i ;)

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck