Sidor

onsdag 4 juli 2012

Bära eller brista/bildbomb

Ja så var tankarna i morse, bära eller brista. Jag HAR ju faktiskt en katt till här hemma, men han syns ju inte så ofta. Jag menar nu alltså Kurt. Nu är det ju inga utställningar för mig förrän i september och då är det bara Fjodor. Och han bor hos mamma så det var ju lugnt. Vilka som ska med här hemma i oktober sen har jag ingen aning om, allt beror på om det finns dräktiga honor eller bebisar. Så jag har inte planerat något. Mer än att jag kommer att ha med mig Kurt. Och fram till oktober är det långt. Så idag fick faktiskt Kurt komma ut med dom andra. Som sagt, bära eller brista. Försöker han sig på att para någon eller gå på någon så blir det säkert en höger han får och kanske det till och med blir lite slagsmål. Men alltså.....nu skulle dom reda ut det här. JAg klarar bara inte att han ska behöva vara i ett rum. Så jag släppte ut honom till dom andra.

Och jag slutar aldrig förvåna mig över mina katter. Allt, och då menar jag ALLT gick hur bra som helst. Bebisarna älskar honom, Luna fräste inte åt honom. Och han har inte försökt sig på något en enda gång. Först tänkte jag att haninte har "dom känslorna" men det har han ju. När Jamie är ine hos honom så är han väldigt intresserad av honom. Och Jamie är som hon är, hon har sagt till honom på skarpen så det är kanske därför han håller sig lugn. Han vet att han KAN få en lavett. Hur som helst, denna dagen blev mycket bättre än vad jag någonsin kunde hoppas på.

Här ser nu för tiden ut som ett bombnedslag varje morgon. Drar inte dom vuxna fram leksaker så gör dom små det. Att leka i leksakskorgen med allt är roligt. Men det dom gillar allra mest just nu är att vara ute på altanen. Dom springer in emellanåt. Ibland för att äta eller för att gå på toa. Tills dom kom på att det finns en toa på altanen också. men maten får dom inne, vill inte att den ska stå där och bli gammal. Jag har pulat där ute lite idag också. Några blommor har kommit på plats, en fläkt som går så luften cirkulerar. Ja och en del annat. Vad som är kvar är en del rör som jag har tänkt sätta upp på väggen vid golvet. Men då jag har svårt att böja på knäna du får det vänta. Jag har tagit massor av bilder idag :) Under hela dagen och här kommer ett axplock av dom :))

















































2 kommentarer:

  1. Å så bra att Kurt kan vara med. Skulle vilja ha en Kurtbebis äh inte jag men.. Han är ju så snygg.
    Det blev bra med altanen.. och jag gillar vaxduken :)

    SvaraRadera
  2. Ska prata med mammaMia om en viss sak ....

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck