Sidor

tisdag 9 augusti 2011

Typiskt


Det brukar inte slå fel. Den bebisen som jag har funderingar på att behålla hemma hos mig brukar alltid på ett eller annat sätt märka ut sig. Nu gäller det då Priscilla. Nu har dom andra öppnat sina ögon utan hon.....dom andra har tappat sin navelsträng, men så klart....inte hon. Dom andra ligger och sussar så gott....så klart....inte Priscilla. Hon hinner liksom inte sova för hon är för nyfiken.....trots detta att hon inte kan se än. Eller vad sägs om att hon lyckades krypa över vallen och ut på golvet. Jag pratade i telefon när hon började ge extra mycket ljud ifrån sig. Och jo, jag hör allaredan vem av dom som är vem. Hur som helst, när jag vände mig om så kröp hon ute på golvet. Jamie tog inte in henne utan lade sig bara och tittade på....eller kanske hejade hon på henne.  Tror att Priscilla kommer att bli en aktiv liten dam. Jag försöker komma på vad jag ska ha för smeknamn på henne, men tycker inget passar riktigt än. Får nog vänta lite till så jag får lära känna henne. För kalla henne för hennes namn blir för krångligt, även om jag vill ha namnet som hon har.

Natten har varit lugn, men andra ord fortfarande inga bebisar. Fast under dagen har Suzie varit liksom....nu är det dax......Vi får se vad som händer under natten. Hon bör iallafall få dom innan veckan är slut. Hennes dräktighet är den längsta jag har varit med om, till och med längre än den förra. Fast det är ju inte riktigt sant. Hon går ju bara säkert som hon ska. Vad jag oroar mig mest för är ifall att hon går över tiden och skulle behöva komma iväg till vet. Men vi får bara hålla tummarna och hoppas på att allting går bra. Jag har idag känt 2 iallafall, det rörde sig på hennes sidor och då inte samtidigt. Om jag ska gissa hejvilt så tror jag på 3-4 denna gången. Idag väger hon 4901g och har sedan gårdagen gått upp med 112g, sammanlagt nu 1601g Tänk att det kan skilja så. Ena dagen går hon bara upp med 25g och idag detta.

Förresten. Jag har lagt till en ny blogglänk. Jag har följ den tidigare men när jag fick den nya datan av Benny i julas så kom jag inte ihåg vad sidan hette. Och idag hade hon en "gilla" på min fb-sida...alltså hon som har hemsidan, så då kom jag fram till den igen. Det är Mullans memoarer. Gå in på länken Kåserier och där vidare till Mullans memoarer. Superhärlig läsning. Länkar till den från dagens blogg, men annars finns den här under mina blogglänkar.

1 kommentar:

  1. Vad fin du gjort bloggen!!! SUZIE!!! Vi väntar!!
    Har du något tips vad som kan få e katt att gå upp o vikt?? Bullen har gått ner 190 g senaste månaderna, han e pigg och äter& busar...men ser dock ut som ett staket. Tur i oturen Nyköping blev inställt.//kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck