Sidor

måndag 22 augusti 2011

Jamies bebisar 3 veckor



Och nu så händer det en hel del med dom. Mest med Priscilla. Som jag har berättat tidigare så är det hon som är den som är mest aktiv av dom. Under ett par dagar nu så har hon hoppat ut från bolådan......med hejarop från mamma Jamie. Jag har nämligen kollat, och det är Jamie som lockar på henne. Penelope är gärna vid sidan av dom och tittar på och jag tror inte det tar så lång tid innan även Penelope är på andra sidan. Patrick och Pierce sover mest.

Efter att jag nu har haft några honor med sina kullar här så har jag lärt mig lite om hur dom uppför sig i olika situationer. Nu gör Jamie så som hennes mamma Tindra gjorde. Även Bella gjorde på det viset, och Suzie förra året. Dom springer efter mig hela tiden. Jamie har nu varit efter mig i 3-4 dagar, och jag har varit på väg att snubbla på henne flera gånger. Jag har faktiskt inte tänkt på det.......har ju liksom inte skrivit om det och då inte haft en tanke på det. Förrän igår. Sedan i fredags så har inte viktuppgången hos Jamies bebisar varit så där superbra. Dom är ju trots allt inte så aktiva än, med undantag då Priscilla. Dom har inte gått upp mer än 5-6g om dagen. Så igår så testade jag med att ge dom lite blötmat. Och det smaskades. Så jag tror inte dom får i sig vad dom behöver. Så framåt eftermiddagen idag så kommer dom att få äta lite blötmat alla. Och så får jag se imorgon om dom ökar lite bättre. Jag tror det. Fast i och för sig så brukar jag ju börja smått när dom är 3 veckor. Vill dom ha så är dom hungriga anser jag.

Att ta bilder på dom är inte så där jättelätt, speciellt inte Patrick och Penelope, som kisar jättemycket. Fler bilder fins på min hemsida. Vikterna idag är för en veckas viktuppgång


Patrick 381g +98g
Pierce 345g +83g
Priscilla 362g +75g
Penelope 376g +88g


Patrick





Pierce (snacka om att vara vindögd)





Priscilla





Penelope



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck