Sidor

tisdag 2 augusti 2011

P-kullen presentation

Jauoooo, du läste rätt. Jamies bebisar får bli p-kullen. Jag trodde ju innan att Suzie skulle få först, och jag tror ju inte att hon får så många. Och namn på O hade jag inte så många, svårt att få till det. Så jag hoppar alltså till P på Jamie, och sedan hoppar jag tillbaka en bokstav när Suzies bebbar kommer. Jag menar, det är ju ingen annan än jag själv som bestämmer det....eller hur ?
Natten har varit lugn och Jamie är en superbra mamma. Hon hade det lite jobbigt just med andningen  innan bebisarna kom. Men jag tror att det kan bero lite på att det var så varmt och fuktigt i luften, inte bara för att hon hade krystvärkar. Jag som alltid ser till att fönster stängda så det inte blir kyligt i rummet öppnade fönstret till slut, och fönstret var öppet under natten också, fast då inte lika mycket. Kände ju flera gånger på bebisarna inatt också att dom inte tog skada av det, dom var varma.

Igår efter att den sista bebisen kom så stödmatade jag alla, men under natten så diade dom bara. Dom skriker inte så med andra ord, trygga och mätta. Trots att allting var lugnt i morse och dom inte verkade hungriga så fick dom lite KMR var av mig. Och den enda som ville ha var den minsta pojken. Men han ville bara ha en dos, så han var väl inte så hungrig han heller. Jar har tagit lite bilder på dom idag och nu så har dom var och en fått en egen sida där man som vanligt kan följa dom.
Och som vanligt så kan man följa vikten på dom, som för dagen är lite si och så. Första dygnat så kan dom ju gå ner lite, gå upp eller stå still. Klicka på deras namn så kommer du till deras sida.

Patricia 73g -2g
Patrick 120g +15g
Phil 71g +2g
Pierce 91g +12g
Priscilla 112g +18g
Penelope 102g + 16g




Hennes färg är chokladsköldpadd smoke. Det vita på nässryggen är så pass ljust och hon är väldigt ljus under bringan och framtassarna också.



























Hans färg är rödspotted



























Hans färg är nog rödspotted, trots att han inte har så mycket spökmarkeringar på själva ryggen. Dessutom så tror jag att han eventuellt kan vara långhår



























Han är rödspotted



























Hon är chokladsköldpaddsilver spotted. Det röda syns lite här och var men inte så mycket. Kommer att spricka upp 



























Ja, och vad kan vi ha här. Är faktiskt osäker. Vill få det till choklad, men är inte alls säker. KAn mycket väl vara både blå eller kanske lila.....ja varför inte....svartpadda. men silver och spotted. Skulle behöva hjälp med hennes färg.





En gruppbild på dom, så förstår ni hur liten Phil är......även Patricia är ju rätt så liten


1 kommentar:

  1. Hej Lotta
    Vad roligt att allt gått bra! och vad fina dom e!!! När det gäller Penelope Cruz färg gissar jag på chokladpadda silver tigre ??

    Kram//Anneli

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck