Sidor

söndag 14 augusti 2011

Barnvakten Luna/film

Hon är helt otrolig Luna alltså. Hon bara ÄLSKAR bebisarna, även om hon kanske tycker det kan bli lite jobbigt om det kryper för många av dom på henne. Vare sig Jamie eller Suzie bryr sig om att hon ligger hos dom, även om Luna ligger där så kan dom ligga i hallen. Det visar att dom litar på Luna fullt ut, vilket känns skönt för mig. Tror att den dagen Luna blir mamma kommer att gå superbra, och jag tror hon kommer att bli en bra mamma.

Sent igår eftermiddag så lurade jag Suzie. Kvällen innan så försökte jag mig på att kolla hennes tassar för att se hur långa klorna var. Jag var väldigt försiktig och var beredd på att hon skulle tillrättavisa mig, men hon gjorde ingenting. Hon låg bara och blundade, och njöt av att ha flera bebisar diandes. Så igår kväll testade jag igen, och det gick lika bra. Så jag gick och hämtade nagelklipparen.....jag kunde ju alltid prova, gick det så gick det. Och det gick hur bra som helst. Inte ett endaste ryck gjorde hon. Alltså har hon inte ont av att jag håller på med någon av tassarna, utan det är säkert en reaktion efter att hon gjorde sig illa. Jag har pillat på hennes tassar flera gånger idag med samma resultat. Och ajg kommer nog att göra det flera gånger om dagen, ibland även med nagelklipparen även om det inte behövs så hon känner att det går bra och vänjer sig. Och förhoppningsvis kommer det att fungera när hon inte diar bebbar.

Och igår kväll lurade jag både Suzie och Jamie. Alltså, jag har bortskämda katter när det gäller mat, det tror jag inte någon har missat. Men nu den sista tiden så vill dom inte ens ha det som dom brukar vilja ha. Och vad gör man då.....vad i hela friden ska man ge dom för mat måste dom ju liksom ha. Både Suzie och Jamie kommer ju och jamar när det är matdax, båda ÄR ju hungriga. Men dom bara nosar på maten och sedan går dom ifrån. Detta hände återigen igår kväll. Så jag tog båda faten och satte ner dom i rummet där dom har bebisarna. Gissa om dom åt???? Här skulle minsann inte någon mat stå framme och locka deras bebisar till att äta upp den. Så........dom åt alltså. Och imorse fick dom maten serverad här inne igen. Köper ju flerpck och dom påsarna som är med oxkött får jag alltid ge bort. Provade då att ge dom det imorse....dom åt upp allt. Så från och med nu ska dom få sin mat här.

Ingrid som har Pepsi (Katarine Hepburn) kom förbi idag en liten snabbis. Hon har flyttat i Strängnäs och har varit här för att hämta det sista och katterna. Så hon kom alltså förbi och kikade på bebbarna, samtidigt så fick jag kika på Pepsi och hennes andra britt. Tycker Pepsi har blivit så vacker, och jag tycker mig kunna se dragen av att hon och Kurt är syskon. Riktigt stora damen hon också. Så stolt är jag :-)

Vikterna på Suzies bebisar idag är
Oprah 162g +21g
Olivia 167g +21g
Orlando 182g +27g
Oxana 184g +27g

Luna med bebisarna






Pepsi med sin matte Ingrid




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck