Sidor

fredag 12 augusti 2011

Små tjockisar/filmer

Men det kan ju inte blir annat heller med tanke på att det nu finns 2 öppna mjölkbarer...dygnet runt. Det kan ju inte bli så mycket bättre, vare sig för bebisarna eller för mig.

Jag var ju lite orolig då Suzie har fräst åt Jamies bebbar sedan dom föddes, och hon har ju liksom fräst åt Jamie också. När Suzies bebbar föddes så var ju Jamie framme flera gånger när dom pep....trodde kanske att Suzie hade snott hennes. Detta var då i onsdags. Torsdag morgon så vände allt...till det positiva. Jamie höll på att tvätta sina bebbar som nu var ute i vardagsrummet för att inte störa Suzie för mycket.....med tanke på hennes humör. Jamies bebbar började skrika, dom ville inte bara tvättas, dom ville ha mat också. Då helt plötsligt dök Suzie upp.

Jag fick hjärtat i halsgropen då jag trodde att det skulle bli problem. Men nädå....Suzie klev in i Jamies bolåda och tillsammans med Jamie började hon tvätta dom för att sedan lägga sig ner för att dia dom. Så där låg dom. Suzie och Jamie sida vid sida och matade Jmies ungar. Suzies egna låg HELT ensamma i sin bolåda. Inga pep eller något....dom låg och sov. Så. Jag gick in och tog upp dom, och så bar jag in dom till Jamies bolåda där deras mamma redan fanns. Och sedan dess har dom varit tillsammans. För tillfället ligger alla under bordet i vardagsrummet, men meningen är att dom ska in hit i datarummet, iallafall tills dom har växt till sig.Och så snart jag har fått upp vikdörren så att Kurt kan härja fritt i vardagsrummet kommer jag att flytta över dom igen.

Vikdörren har jag hittat ute på blocket för en 1000-lapp. Den är med glasrutor(plast) liknande Cotswoldglas, och jag tror att det kommer att bli superbra. När det inte behövs så viks dom ju bara ihop, och tar inte mycket plats. Och på detta sättet så kan jag hålla Kurt på ett ställe under natten och dom andra får gå fritt i resten av lägenheten. Detta är så också bara under natten, för under dagarna så är Kurt ute på altanen, och emellanåt kommer han in. Han är inte på Luna hela tiden, mest när det är kväll och Luna är på bushumör. Då blir Kurt jätteintresserad av henne, springer efter vilket resulterar i att Luna fräser och honom och blir arg....Vilket resulterar i att Både Jamie och Suzie blir uppstressade.....speciellt Suzie som blir superarg....på Kurt.

Nu äntligen så har Priscilla öppnat sina ögon, och det gjorde hon under natten för imorse så var dom öppna. Så klart var jag ju tvunge att filma den lilla skönheten :) Filmade också alla tillsammans då jag satte ihop dom.....ursöta är dom :-) Har ju också vägt Suzies bebbar idag och vikten visar

Oprah 130g +21g
Olivia 122g +11g
Orlando 139g +26g
Oxana 144g +21g



1 kommentar:

  1. Herregud, vilket underbart kattunge-hav! Lilla Priscilla är ljuvlig:)

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck