Sidor

lördag 6 augusti 2011

Penelope, helt bedårande

söt är hon. Liksom dom andra i kullen. Nu sitter jag med huvudet i bolådan hela tiden och tittar på dom. Det vill säga när jag inte själv sover eller håller Suzie sällskap.

Igår kväll hände något väldigt märkligt. Häromdagen så hade ju Jamie mjölkstockning. Igår kväll så blev Jamie orolig. Bebisarna började redan tidigare under kvällen att vara oroliga, och varje gång som Jamie var hos dom för att ge dom mat så var dom vid tutten bara 4-5 sekunder för att sedan söka sig till nästa.....och nästa. Jag förstod att något var fel men satte inte ihop det med att Jamie kanske inte hade mjölk. Hur som helst, nu var Jamie efter mig som en hök. När jag följde med henne till bebisarna så lade hon sig ner för att dia, och som sagt, alla var oroliga. Jag försökte ge dom ersättning men det var inte poppis, det ville dom absolut inte ha. Efter ett tag så kom jag ju på det att hon kanske hade ont om mjölk, kanske på grund av stressen med bebisarna som inte finns mer. Så jag gav henne piller som sätter igång mjölken.

2 timmar senare så ligger faktsikt alla bebbarna vid varsinn tutte och smackar för fullt. Och dom har varit lugna hela natten. Imorse när jag vägde dom så hade dom gått upp jättebra.......Och dom är mycket lugnare nu, sover längre än tidigare. Vilket gör Jamie mer nöjd. Så under dagen har det varit superlugnt i bolådan, för när dom inte bosätter sig vi mjölkbaren så sover dom.
Vikterna idag är

Patrick 173g +16g
Pierce 141g +16g
Priscilla 163g +12g
Penelope 158g +15g

På bilden ligger Penelope och sover så sött

3 kommentarer:

  1. Helt underbar hon är sockersöt!

    KRAMIS

    SvaraRadera
  2. Underbar är hon lilla sötnosen!! //Kram från mig,Bullen & Naschi

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck