Sidor

onsdag 10 augusti 2011

Suzies mage/video



Här är beviset, hon går fortfarande med en stor mage. Och jag som trodde att hon skulle fått under natten som var. Fast från imorse så har hon varit orolig. Och mera bitchaktig än förra gången, så pass att hon rev mig och försökte bita mig när jag klappade henne och försökte känna på hennes mage. För givetvis fick hon en förvärk samtidigt. Och idag har hon gått från flera olika stället och sökt efter en boplats.......vågar jag hoppas nu....eller????
Hennes vikt idag är 4924 så hon har ökat med 23g från igår......tänk att det kan skilja så från dag till dag. Allt som allt 1512g. När hon väntade Mick gick hon upp 1017g och då fick hon ju bara Mick på 114g. Nu när ni ser henne med magen....någon som tror hon går tom???? Jag tror inte det. Det rör sig alldeles för mycket för det :)

Jag längtar och jag hoppas på en liten tjej till mig då jag vill behålla en från denna kombinationen. Planerar inte att ta fler kullar på henne då jag ser att hon har ont efter sin skada. Förra gången var det inte så, men då hade hon ju inte gått upp så mycket som nu heller. Dessutom så är hon en riktig hoppetossa. Trots att hon är dräktig och så stor så bara ska hon hoppa upp på olika ställen, OCH hoppa ner från dom. Och då vilar hon ändå mer denna gången än förra.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck