Sidor

tisdag 16 augusti 2011

Fjodor & Leeloos flicka 2




För att allt ska bli lättare att se på när det gäller bilder blir det flera inlägg idag. Just detta med Fjodor och Leeloos bebisar blir det 3 inlägg då det blev 3 bebisar, och jag vill visa upp dom då jag tycker dom är superfina. Hade utan att tveka kunnat plocka med mig inte en, inte två utan alla 3 :-) Och så blir det ett extra inlägg på deras kastrerade hane, något som jag vill visa upp för en del andra uppfödare och som dom kanske tycker är kul :) Glöm inte kolla och läsa dom andra också.


Det blev då 2 tjejer och detta är den andra av dom. Från början så trodde jag nästan att hon var golden. Efter att hon blev större och jag fick bilder blev jag osäker. Idag tror jag absolut itne att hon är golden, jag är ganska säker på att hon är chokladsköldpadd spotted. Spotted får hon vara tills jag kan få hjälp av Annette ifall jag kanske har fel denna gången också och att hon är silver.......men jag tror inte det. Också otroligt söt :)





















3 kommentarer:

  1. Verkligen sagolikt söt tös, och jag förstår att Du misstänkt att hon är golden. Det hade jag också gissat på, men jag ser ju inte "hårbotten". Och tipparna ser förresten inte svarta ut heller, men en bild kan ju ljuga! Högst intressant!:)

    SvaraRadera
  2. Hej Lotta
    Vilken ovanlig färg! Kan det vara så att hon e chokladsköldpadda och fått cremefärgen i ansiktet?? Det ska bli intressant att se hur färgen utvecklas. Otroligt söt är hon i alla fall!
    Kramis

    SvaraRadera
  3. Åhhh så söt!! På pricken lik LiLo när hon var liten bebbe och domarna trodde ju först LiLo var golden(?) på färgbedömningen, men ändrade sig till chokladpadd spotted. Fin,fin tjej!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck