Sidor

onsdag 3 augusti 2011

R.I.P Patricia

Det blir inte alltid som man vill och hoppas. Redan när hon föddes så hade jag mina aningar, men jag försökte så gott jag kunde. Men det räckte alltså inte till. Lilla Patricia somnade in idag. Känns väldigt lustigt, för bara ½ timme tidigare så verkade hon pigg. Men jag hörde ju att det rosslade om henne redan vid födslen....hon hade fått in vätska i lungorna. Och så tyckte jag ju att hon var så liten. Hon hade gått ner sig i vikt redan igår och imorse när jag vägde henne hade hon gått ner ännu mer. Nu håller jag tummarna så hårt jag kan att lille Phil klarar sig. Han har gått upp lite, men jag tycker att han fortfarande i pyttepytteliten. Jag kan inte få honom att ta tutten, men jag lyckas mata honom med KMR...alltid något. Så kanske, jag ger inte upp hoppet om honom än.

Utöver förlusten av Patricia så har det varit jobbigt med Jamie. Igår kväll när jag kände på henne så hade hon sådan mjölkstockning så det stod härligt till. Jag har ju haft det på andra honor men inte lika mycket så som hon hade. Var väldigt nära att åka med henne till veterinären, men jag försökte med mitt knep........Jag smörjde in hela hennes mage och ut med sidorna av tuttarna. Och imorse så var det inte lika mycket. Har bara smörjt en gång idag, och nu är allting borta. Bebisarna är helt oljiga i pälsen eftersom dom kryper omkring just i det området. Men det spelar ingen roll, huvudsaken är att Jamie mår bättre nu. Men undantag att hon är superlös i magen. Men hon åt ju upp 5 av dom sex kakorna, den sista tog jag ifrån henne med "våld" Idag har hon fått lite Mage, och jag hoppas att hennes problem med magen försvinner inom kort. Det luktar ju inte rosor precis.

Mitt i allt det tråkiga så fanns det lite ljus också. Jag hade besök av Annette Thorén Haage och hennes kompis. Annette är superduktig på färger och hon hjälpte mig med Penelope. Och hennes färg är som jag trodde, chokladsköldpaddsilver spotted. Skillnaden mellan hennes choklad och Priscillas är att Penelopes är mörkare.
Jag har redan haft förfrågningar på bebisarna. Imorse hade jag ett mail från en tjej (uppfödare) i Canada. Hon var intresserad av Priscilla eller Penelope.....helst båda. Men naäeeeeeee.....blir inget med det. Jag har en som är intresserad på mycket närmare håll av Penelope, och Priscilla hon ska......Ja, gissa vad :) Om allting går bra som stannar hon hemma.

Här kommer dagens vikter på bebisarna

Patrick 133g +13g
Phil 75g +4g
Pierce 100g +9g
Priscilla 128g +16g
Penelope 119g + 17g

2 kommentarer:

  1. Åh så sorgligt. Jag känner verkligen med dig och minns lille Pavarotti. Hoppas det går bra med Phil.
    Kramar dig mycket!

    SvaraRadera
  2. Så ledsamt, vila lugnt lilla Patricia. Håller fortsatt tummar o tassar för den lille ljuvlige Phil, lycka till med hela den fina kullen!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck