Sidor

lördag 8 september 2012

Stora problem

Nu är allting väldigt jobbigt kan jag meddela om. Igår flyttade Fjodor. Resan til Norge gick bra men hemma hos Linda gick det inte så bra. Det första han gjorde var att speja och markera att han var där. Något som både jag och Linda visste kunde hända. För att hålla honom på ett område under natten för att han inte skulle markera i hela lägenheten fick han vara i ett rum under natten...viket resulterade i att dom inte har fått sova något då han har skrikit hela natten. Den ena honan har accepterat honom så om hon är i samma rum tills han lugnar ner sig så tror jag inte han kommer att skrika. Just nu är han på utställning och jag håller tummarna för att han ska få sin titel Europa Champion i helgen. Men jag hoppas inte för mycket. Anna Rudakova är också domare och han kommer säkert att hamna hos henne. Och vi vet ju sedan Uppsala att hon inte gillar något hos honom. Typiskt.

Nu till det riktigt STORA problemet. Det fungerar inte med katterna här hemma och har inte gjort det på ett tag nu. Fast sedan Olivia kom hem från parningen har det blivit värre. Och det är Priscilla det handlar om. I flera månader så har Priscilla gett sig på Olivia av och till, allt det på grund av svartsjuka. JAg är ju så sjukt galen i Priscilla så det finns inte. Så mina tankar var att när Olivia hade fått sina bebbar och dom flyttar så skulle hon få flytta med någon av dom. Men om allting skulle vara rätt så är det ju egentligen Priscilla som ska flytta för det är hon som skapar problem.
Hon ska vara överallt där jag är, hon är verkligen översocial. Vill att man klappar henne hela tiden. Häromnatten låg hon och sov vid mitt huvud då Jamie kom och lade sig vid mina ben. Genast skulle Priscilla ha den platsen, vilket resulterade i att hon gav sig på Jamie. Hon ger sig inte på Jamie och Luna så länge dom inte är riktigt nära mig, men Olivia kan inte ens gå förbi henne innan Priscilla försöker ge henne en smocka. Och det fungerar verkligen inte nu då Olivia är dräktig. Och risken är att om det är Priscilla som jag behåller här hemma så kommer alla mina andra katter att få flytta ut så småningom...på grund av svartsjuka.
Hon bryr sig inte om Kurt, kanske för att det är en hane.
Så jag måste....jag vill verkligen inte....placera om Priscilla. Men det kommer att bli som foderkatt då jag vill ha kullar på henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck